Clubhouse uygulaması Android cihazlara indirilip kullanılabilir mi?

Google Play Store üzerinde yanlış uygulamaları indiren kullanıcıları büyük tehlike bekliyor.
Google Play Store üzerinde yanlış uygulamaları indiren kullanıcıları büyük tehlike bekliyor.

Son zamanların en popüler uygulamalarından biri hiç şüphesiz Clubhouse. Sadece sesli paylaşımların yapılmasına izin verilen bu mobil uygulamaya aynı zamanda davetiye sistemi ile giriş yapılıyor. Peki iPhone kullanıcılarının yanı sıra Android cihaza sahip olanlar Clubhouse uygulamasını indirip yükleyebilirler mi?

İÇİNDEKİLER

Sese dayalı olarak sohbet etmeye imkan tanıyan ve bir odada bulup moderatör yönetiminde söz isteyerek düşüncelerinizi dile getireceğiniz bu uygulama en trend uygulamalar arasına girdi. Şu anda sadece iOS işletim sistemine sahip kullanıcıların katılabilmekte. Android işletim sistemine sahip kullanıcılar ise Clubhouse Android’e nasıl indirilir veya APK uygulaması var mı gibi soruların yanıtlarını merak ediyor.

Clubhouse sahte Android uygulamalarını indirmeyin

Clubhouse Android uygulaması nasıl indirilir sorusu herkes tarafından sorulurken Google Play Store üzerinde birçok uygulama çıkmış durumda. Şu an Clubhouse uygulaması indirilebilir durumda değil. Herhangi bir APK uygulaması da mevcut değil. Google Play üzerinde aynı isimde bulabileceğiniz uygulamalar ise şu anda trend olan uygulama ile aynı isimde olan farklı uygulamalar.

Henüz Android cihazlarda olmadığını bilmeyen kullanıcılar Google Play’da farklı bir uygulamayı şu anda 100 binden fazla indirme yapmış durumda.

Bu sahte uygulamalar kullanıcıların çeşitli verilerini ele geçirebiliyor ve farklı amaçlar için kullanabiliyor. Dolayısıyla Android ekosistemini tercih edenlerin titiz davranması ve sahte Clubhouse uygulamalarına dikkat etmeleri şart.

Proje yönetim uygulaması: Clubhouse

2019 yılından itibaren Google Play Store üzerinde bulunan ve proje yönetim uygulaması olan Clubhouse uygulaması da eleştirilerden nasibini aldı.

Herhangi bir taklit yapmayan ve kullanıcılara proje yönetimlerde kolaylık sağlamayı hedefleyen Clubhouse uygulaması, kullanıcılar tarafından farklı algılanarak olumsuz yorumlara maruz kaldı.

Hatırlatmak fayda var. Clubhouse uygulaması şu anda sadece iOS kullanıcılarına özel durumda. Android için indirilebilir herhangi bir uygulama bulunmuyor.