Aile tartışması kanlı bitti: 5 yaralı

Arşiv
Arşiv

Ankara'da henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan aile içi tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Zanlı, eşi, kayınpederi, kayınbiraderi, baldızı ve bir kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra kendisini evin odasına kilitledi. Emniyet güçlerinin ikna ettiği şahıs gözaltına alındı.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde eşi, kayınpederi, kayınbiraderi, baldızı ve bir kişiyi bıçakla yaralayan zanlı kendisini evin odasına kilitledi. Polise teslim olan şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi Ülkü Caddesi'ndeki evlerinde E.D. ile eşi C.D. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. C.D'nin ailesini arayarak yardım istemesinin ardından taksicilik yaptığı öğrenilen H.E, eşi, çocukları ve bir arkadaşıyla kızının evine geldi.

Yaralılar hastaneye sevk edildi

Yeniden başlayan tartışmanın büyümesi üzerine E.D, eşi C.D, kayınpederi H.E, kayınbiraderi B.E, baldızı K.Ç. ve T.Y'yi (31) bıçakla yaraladı. Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, müdahalenin ardından başkentteki hastanelere sevk edildi.

Kendisini evdeki odaya kilitleyen E.D, polise teslim oldu. Gözaltına alınan E.D'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >