Başından vuruldu iki defa ölümden döndü

Antalya
Antalya

Antalya’da yaşayan polis memurları Taha Yasin Gül ve nişanlısı Ceren Ekinci'nin yaşadıkları filmleri aratmayacak cinsten. 10 ay önce nişanlısı Taha Yasin Gül tarafından yanlışlıkla silahla başından vurulan Ekinci, 5 ay sonra trafik kazası geçirip son anda hayata döndürüldü. İki defa ölümün eşiğinden dönen Ceren Ekinci, meslektaşı Gül'le dünya evine girdi.

Antalya’da 10 ay önce aynı şubede görev yaptığı polis memuru nişanlısı Taha Yasin Gül tarafından yanlışlıkla silahla yüzünden vurulan ve 5 ay sonrası trafik kazası geçirip son anda hayata döndürülen polis memuru Ceren Ekinci, nişanlısıyla dünya evine girdi.

  1. Her iki polis memuru, Çevik Kuvvet Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen nikaha gelin arabası gibi süslenen TOMA ile geldi. Gençlerin nikah şahitliğini ise aralarında Antalya Valisi’nin de bulunduğu 5 kişi yaptı.

Taha Yasin Gül ve Ceren Ekinci
Taha Yasin Gül ve Ceren Ekinci


TOMA ile gelen gelin ve damadın nikahını ilk kez kıyıyorum
Nikahı kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Bir çok nikah kıydım ama TOMA ile gelen gelin ve damadın olduğu bir nikah kıymamıştım. Bugünlere nasipmiş. Güzel düşünülmüş, güzel bir organizasyon” diyerek şaşkınlığını belirtirken, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ise her iki gencin bir yıl içerisinde yaşadığı olumsuzlukların filmlere konu olacak cinsten olduğunu söyledi. Karaloğlu, “Ama bugün bu gençler bir nikah masasında hayatın yeniden canlandığı anlamına gelen Nevruz günü yeni bir aile kurdular” diye konuştu.

“Bu sefer evlenmeye gidiyoruz”

Çok mutlu olduklarını belirten Taha ile Ceren çifti ise, “Çok mutluyuz. Çok sürpriz yapmışlar hepsinden Allah razı olsun. Haberimiz yoktu sürprizden. Daha önceden hep TOMA ile göreve gidiyorduk, bu sefer evlenmeye gidiyoruz” diyerek mutluluklarını paylaştı.

Antalya'da gerçekleştirilen nikahı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıydı.
Antalya'da gerçekleştirilen nikahı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıydı.

2 kez ölümden döndü


  • Ceren Ekinci, Mayıs 2017 tarihinde kendisi gibi polis memuru olan nişanlısı Taha Yasin Gül tarafından kazayla yüzünden vurulması ve Ekim 2017’de de yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu yaralanmasıyla gündeme gelmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >