Çalışanlar zarfı açınca şaşkına döndü: Patron 10 milyon dolar dağıttı

ABD'de St. John Properties adlı emlak şirketi çalışanlarına 10 milyon dolar dağıttı
ABD'de St. John Properties adlı emlak şirketi çalışanlarına 10 milyon dolar dağıttı

ABD'nin Maryland eyaletinde bulunan St. John Properties adlı emlak şirketi, 198 çalışanına 10 milyon dolar (58 milyon lira) ikramiye dağıttı. Şaşkına dönen çalışanlar gözyaşlarına boğuldu.

ABD'li St. John Properties isimli şirket 2 milyon metrekarelik ticari gayrimenkul alanı hedefini başarıyla gerçekleştirince, bu başarının şerefine bir kutlama yemeği verdi. Kutlamada 198 çalışana tek tek kırmızı zarflar verilip söylenilene kadar açılmaması konusunda uyarıldılar. Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Edward St. John, konuşması esnasında çalışanlarına verdikleri emekler için teşekkür etti ve onlardan zarfı açmalarını istedi.

Zarfı açan çalışanlar neye uğradığını şaşırdı
Zarfı açan çalışanlar neye uğradığını şaşırdı

10 milyon dolar dağıttı

Zarfı açan çalışanlar ilk başta olayı algılamakta güçlük çekti. Ancak zarfların içerisinde rakamları görünce hayatlarının şokunu yaşadılar. Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Edward St. John, çalışanlarına teşekkür amacıyla görev sürelerine bağlı olarak 100 dolar (yaklaşık 580 TL) ile 270 bin dolar (yaklaşık 1 milyon 570 bin TL) aralığına kadar tatil bonusu vermişti. Şirket çalışanlarına toplamda 10 milyon dolar verdiğini açıkladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >