Çiftlik Bank soruşturmasında önemli gelişme! Kırmızı bültenle aranıyordu, Bulgaristan'da yakalandı

Çiftlik Bank
Çiftlik Bank

Çiftlik Bank soruşturması kapsamında 6 kişilik üst düzey kadroda yer alan ve kırmızı bültenle aranan Düzgün Genç, Bulgaristan'da yakalandı.

Binlerce insanı dolandırarak kayıplara karışan Çiftlik Bank soruşturması kapsamında 6 kişilik üst düzey kadroda yer alan ve kırmızı bültenle aranan Düzgün Genç, Bulgaristan'da yakalandı.

Milliyet’ten Musa Kesler’in haberine göre; Çiftlik Bank soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Düzgün Genç Bulgaristan’da yakalandı. Çiftlik Bank olayına ilişkin Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında 6 kişi hakkında kırmızı bülten çıkarılmıştı.

  • Hakkında kırmızı bülten çıkarılan isimlerden Düzgün Genç adlı zanlı Bulgaristan’da yakalandı. Türkiye zanlının iadesi için harekete geçti.

6 kişi 'Üst Düzey' kadro

Çiftlik Bank olayına dair ilk soruşturma Sakarya'da başlamıştı. Buradaki soruşturma kapsamında bugüne kadar 9 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında baş fail Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın ve Çiftlik Bank'ın genel müdürü Savaş Yıkılmaz da var. Savcılık ayrıca organizasyonunun üst düzey yöneticileri konumunda olan 6 kişi hakkında da Kırmızı Bülten talep etti.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada 6 kişi hakkında Kırmızı Bülten çıkarıldığını açıklamıştı. Mehmet Aydın'ın da dahil olduğu bu 6 kişi organizasyonun 'beyin takımı' olarak değerlendiriliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >