Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kahramanlık destanını Allahsızlar anlamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kahramanlık destanını Allahsızlar anlamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kahramanlık destanını Allahsızlar anlamaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Çorum İl Kongresi'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kahramanlık destanını Allahsızlar anlamaz!" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Çorum İl Kongresi'nde konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin yaptığı açıklamada, "Az önce komutanla görüştüm. 'Sayı kaç oldu' dedim. '484 oldu' dedi. 'İnşallah biraz sonra Burseya Tepesi'ni de düşüreceğiz' dedi. Bütün bu zor şartlara rağmen Mehmedimiz yürüyor" ifadesini kullandı.

Ayrıca Erdoğan, "Mehmetçik ve ÖSO'dan 20 şehidimiz var" şeklinde konuştu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan bölümler;

Çorum'da olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Şu anda dışarıda salonun içinden 3 kat daha fazla Çorumlu kardeşlerim vardı. Onları selamlamadan yapamazdık, şimdi sizinle beraberiz. Bugün bizi bir kez daha muhabbetle bizi karşılayan tüm vatandaşlarıma şahsım ve arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum.

Erol Olçok'u ve onun yiğit evladı Abdullah kardeşimi rahmetle yadediyorum. Onlar 15 Temmuz gecesi 'mesele vatansa gerisi teferruattır' diyerek bir ok gibi ileri atıldılar.

Afrin'de 20 kadar gerek Mehmetçik gerekse ÖSO olmak üzere şehitlerimiz var. Tüm şehitlerimizin ruhları için El Fatiha. İnşallah Afrin için komuta merkezinden, gittim, ziyaret ettim. İhtiyacımız var dendiği zaman önce ben ondan sonra da siz benimle beraber... Biz şu terbiye ile yetiştik: Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan.

'Kahramanlık destanını Allahsızlar anlamaz!'

Meşhum gecede baba oğul şehadete yürüyerek nesilden nesile aktarılacak büyük bir kahramanlık destanını baba-evlat yazdılar. Allah bizden yanadır. Bunu Allahsızlar anlamaz.

Bu sabah itibarıyla komutanımızla görüştüm ve şu an itibarıyla bu teröristlerden 484 tanesi ila cehenneme zümera. Burseya tepesi de düşmek üzere. Alındığı andan itibaren çok daha emin bir şekilde yola devam. Bu asker büyük bir askerdir, güçlü bir askerdir. Güçlü bir ordudur.

2019 seçimlerinde daha iyi bir tablo bekliyoruz

Demokrasiye, milli iradeye sahip çıkan tüm Çorumlu kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Yüzde 83'lük oy oranları ile Türkiye'de ilçeler arasında ilk yüze giren, Boğazkale, Uğurludağ, Bayat'a özellikle teşekkür ediyorum. Alaca, haydi bakalım yarışa. İnşallah 2019 seçimlerinde Çorum'dan daha iyi bir tablo bekliyoruz. Çorum bunu yapar mı? Çorum bunu başarır mı? Çorumlu kardeşlerim inşallah başkaları ile değil, kendisi ile yarışacak.

Sırtımızı YPG'ye PYD'ye dayadık diyen kifayetsizlerin yaşadığı hezimeti de doğal karşılıyorum.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >