Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçileri sevindirecek kredi haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ziraat Bankamız çiftçiyle kredide alışmışın dışında bir dayanışmayı sürdürecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ziraat Bankamız çiftçiyle kredide alışmışın dışında bir dayanışmayı sürdürecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. Tarım - Orman Şurası'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün akşam Ziraat Bankası ile görüştüm. Ziraat Bankamız çiftçiyle kredide alışmışın dışında bir dayanışmayı sürdürecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 3. Türkiye Tarım Orman Şurası'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün akşam Ziraat Bankası ile görüştüm. Ziraat Bankamız inşallah çiftçilerimizle, çok daha etraflıca, geniş kapsamlı ve kredide bugüne kadar alışılmışın dışında bir dayanışmayı sürdürecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Çiftçilere kredi müjdesi

  • Gerek süt gerekse et mamüllerinde atılacak adamlarda çok önemli sınavlar veriyorsunuz. Dün akşam Ziraat Bankası ile görüştüm. Ziraat Bankamız çiftçiyle kredide alışmışın dışında bir dayanışmayı sürdürecek. Hayvan ithali yapmayalım istiyoruz. Bu konuda atılmış çok önemli kararlarımız var. İnşallah Anadolu, ana olarak görevini yerine getirecektir.

Hayatımızın her alanında teknoloji devriminin olumlu ya da olumsuz yansımalarına şahit oluyoruz.

"Gıda kaybı ve israf için önlem alıyoruz"

Kırmızı et sektöründe küçük baş hayvan tüketimini özendirerek pazar payını arttıracağız. Tohumdan sofraya tüm üretim sisteminde tedbirler alacağız. Gıda kaybı ve israfını önlemeye yönelik yeni tedbirler getiriyoruz. 1000 köye 1000 tıbbi aromatik bahçe kurulmasını planlıyoruz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >