DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi yeni ofisinin açılışını gerçekleştirdi

genel
genel

Yönetim, eğitim ve insan kaynakları danışmanlığı kuruluşlardan biri olan DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi A.Ş.'nin yeni ofisinin açılışında önemli isimleri bir araya geldi.

Yönetim, eğitim ve insan kaynakları danışmanlığı kuruluşlardan biri olan DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi A.Ş., 25. Yılından itibaren Town Ofis / Basın Ekspress’deki yeni ofisinde çalışmalarına devam ediyor.

24 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşen açılış organizasyonu, iş dünyası, basın ve akademik çevrenin önemli isimlerini bir araya getirdi.

Açılış merasimi, Halk Bankası YKB Süleyman ÖZDİL, Albayrak Holding CEO’su Ömer BOLAT, Aktif Isı Isıtma YKB Halim ÖZDEMİR, Ekovitrin Medya Grubu YKB Kamuran ABACIOĞLU’nun DD YKB Süleyman ERDEMİR ve Genel Müdür’ü Ahmet Nedim ERDEMİR’e eşlik ettiği kurdele kesimi ve DD YKB Süleyman ERDEMİR’in teşekkür konuşması ile tamamlandı.

Açılış organizasyonuna, Erensan Isı Cihazları YKB Ali EREN, Glassco Dış Ticaret Firma Ortağı İbrahim SOLMAZ, Keleşoğlu İnşaat YKB Metin KELEŞ, Akit Gazetesi İKB Mustafa KARAHASANOĞLU, Albayrak Holding İnsan Kaynakları Grup Müdürü Hüseyin YAVUZTÜRK, Ekovitrin Medya Grubu YKB Kamuran ABACIOĞLU, Norm Ambalaj YKB Abdurrahman ESMERER, iş dünyası; Prof. Dr. Muhittin KARABULUT, Münir ARIKAN, Mehmet Ali METİNYURT, Taşkın TAHMAZ, Yrd. Doç. Dr. Umut H. İNAN’da eğitim sektöründen olmak üzere katılımcılar arasındaydı.

DD Hakkında

DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi, Yönetim Danışmanlığı, Yönetim ve Örgüt Geliştirme, İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanlığı alanlarında faaliyet gösteren bir şirket. Yetkin uzman /danışmanlardan oluşan 100’ü aşkın ekibiyle yüzlerce kuruluşa hizmet sunmakta. Kurumsal olarak 25 yıllık deneyime sahip olan DD’nin hizmetlerinden yararlanan kuruluşların sayısı 500’ü aşmıştır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >