Fırat'ın doğusuna harekat planı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bundan sonraki ilk seçim 2023 haziranında yapılacak. 4 yıl sonraki seçimlerde milletimizin karşısına, kurulduğu günkü heyecanı ile ve artık 22 yılı bulacak tecrübesiyle bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız'' dedi. Öte yandan Erdoğan "Pençe-1 Pençe-2 harekatlarıyla Fırat'ın doğusundaki teröristlerin Kuzey Irak'la irtibatın kesmiş olacağız" diyerek Fırat'ın doğusuna harekat sinyali verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Bundan sonraki ilk seçim 2023 haziranında yapılacak. Bu tarihe kadar her düzeyde kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. İnşallah 4 yıl sonraki seçimlerde milletimizin karşısına, kurulduğu günkü heyecanı ile ve artık 22 yılı bulacak tecrübesiyle bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız. Siyasi partiler özellikle de AK Parti millete hizmet kapısıdır. İhtirasları hırsları yüzünden yollarını kaybedenleri bir kenara bırakacak olursak AK Parti'de gözünü açan bir nesil siyasette yetiştirdik.

"AK Parti'nin birikimi Türkiye'nin birikimidir"

AK Parti'nin birikimi Türkiye'nin birikimidir. Sizlerden hiç vakit kaybetmeden, şehirlerinize döner dönmez hemen 2001'den bugüne partimizde görev almış veya gönül vermiş her bir kardeşimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum. Bu kardeşlerimizin gönüllerini almanızı, varsa dertleri, sıkıntıları, onlara çözüm aramanızı, daha önemlisi kendileriyle irtibatı kesmemenizi talep ediyorum. Kapısını çalmadığımız hane kalbine dokunmadığımız birey bizim değildir. Mayası sağlam olunca hamd olsun ortaya çıkan kadro da inançlı, ahlaklı, birikimli, verimli, kaliteli oluyor. Bu parti, inşallah önümüzdeki çeyrek asırda da yarım asırda da ülkemize ve milletimize hizmet edecektir. 31 Ocak 2019 tarihinde 'Memleket işi gönül işi' diyerek mahalli seçimlerde milletimize olan taahhütlerimizi kamuoyuna ilan ettik. Bu belge ile milletimize şehir planlarını uzun vadeli hazırlama sözümüz var. Altyapı ve ulaşım sorunlarını tüm şehirlerimizde çözme taahhüdünde bulunduk.''

"Çiftçiyi istismar ediyorlar"

Çiftçiyi devamlı istismar ediyorlar. Çiftçimin dün traktörü yokken artık Anadolu'nun her yerinde... Dün ortak kullanırken şimdi her evin bahçesinde traktör var biçerdöver var. Bay Kemal'in işi sürekli yalan. Gezi olaylarından 15 Temmuz ihanetine kadar pek çok saldırıyı püskürttük.''

Fırat'ın doğusuna harekat hazırlığı

Pençe-1 Pençe-2 harekatlarıyla Fırat'ın doğusundaki teröristlerin Kuzey Irak'la irtibatın kesmiş olacağız.Fırat'ın doğusundaki terör örgütünü paramparça etmekte kararlıyız.

ABD'nin F-35 kararı

F-35 vermiyor musunuz? Peki, kusura bakmayın, biz o konuda da yine tedbirlerimizi alırız, başka yerlere döneriz. Eli bağlı duramayız. Türkiye'de Bay Kemal veya dirsek temasında olan adamları yok Türkiye'de AK Parti var Cumhur İttifakı var. Kıbrıs'ta biz garantör ülkeyiz. Yunanistan garantör ülke. AB gözlemci. Kapılarında adeta dilenci gibi beklettiler. İHA mı alacağız SİHA mı alacağız. Vermediler. Sayın Bush bir gün bana 'Sayın Başbakan size bu yapılanı kabul etmem dedi. Çağırdı o zaman Dışişleri Bakanı Powell'a dedi ki böyle olmaz 48 saat İHA'ları vereceksiniz. Ondan sonra böyle bir süreç başladı. Bu yeter mi?'

Merkez Bankası'nın faiz indirimi

Bugüne kadar fındık üreticimize 8.5 milyar lira destek yaptık.Yüzde 50 randıman hesabına göre Giresun kaliteli fındığın taban fiyatı 17 TL.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >