GZT'nin çağrısı duyuldu: 'Emine Bulut' yorumunu yapan şahıs gözaltında

GZT'nin Instagram paylaşımına gelen 'nefret' söyleminin ardından gözaltı kararı geldi.
GZT'nin Instagram paylaşımına gelen 'nefret' söyleminin ardından gözaltı kararı geldi.

● GZT'nin Instagram hesabından paylaştığı 'Emine Bulut' videosuna, "Bir kadın ölüyorsa hak etmiştir." yorumuyla tepki çeken Soner Çakır isimli şahıs İzmir'in Torbalı ilçesinde gözaltına alındı.

● Paylaşıma yapılan yorumun ardından duyarlı vatandaşlar şahsı sosyal medya üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü'ne şikayet etti. İtiraf niteliğindeki yorumuyla eşini açıkça 'öldüreceğini' iddia eden şahsın eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan 'Emine Bulut' cinayetinin ardından sosyal medya hesabımızdan paylaştığımız videoya yüzlerce yorum geldi.

Kadın cinayetlerinin son bulması adına tüm Türkiye kenetlenmişken, kendi eşini öldüreceğini itiraf eden yorumuyla tepki çeken 'kom_soner78' kullanıcı isimli şahıs İzmir Torbalı'da bugün gözaltına alındı.

Ne demişti?

Instagram'da 'kom_soner78' isimli kullanıcı adıyla, "Bir kadın ölüyorsa hak etmiştir... Adamı bu raddeye getiren kadındır... Benim eşimin de bana yapmadığı kalmadı, sabrım tükendi çocuklarım için sabrediyorum ancak dayanacak gücüm kalmadı... Ayrıca kadınları bu kadar erkeğin üzerine salan devlettir, kanunlardır. Kadın bir şey yaptığını zannediyor, devletin kendisini koruyacağını zannediyor ancak sonuç ortada... Olan evlatlarımıza oluyor... Benim eşimin sonucu da böyle olacak olan evlatlarıma olacak ancak dayanamıyorum yapacağım... Ya gelecek ya sonuç bu..." yorumuyla tepki çekti.

GZT'den 'tutuklayın' çağrısı

Duyarlı vatandaşların Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ihbar ettiği şahsın İzmir’in Torbalı ilçesinde ikamet eden ve eşiyle boşanma sürecinde olduğu öğrenildi.

'İtiraf' niteliğindeki yorumuyla GZT'nin 'tutuklayın' haberine sosyal medyadan destek yağdı.

Korkunç paylaşıma gözaltı kararı

Ayrancılar Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen Soner Çakır'ın, eşiyle boşanma sürecinde olduğu öğrenildi.

Şahsın, emniyetteki işlemlerinin ardından Torbalı Adliyesi'ne sevk edilmesi bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >