İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı yardımcılarıyla birlikte istifa etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı istifa etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı istifa etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, yardımcılarıyla birlikte istifa ettiğini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, yardımcılarıyla birlikte istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

İstifa eden isimler şöyle:

Genel Sekreter: Dr. Hayri Baraçlı

Genel Sekreter Yardımcısı: Muzaffer Hacımustafaoğlu

Genel Sekreter Yardımcısı: Mevlüt Bulut

Genel Sekreter Yardımcısı: Süleyman Karalı

Genel Sekreter Yardımcısı: Nihat Macit

Genel Sekreter Yardımcısı: Çağatay Kalkancı

Genel Sekreter Yardımcısı: Eyyüp Karahan

Genel Sekreter Yardımcısı: Adil Karaismailoğlu

1.Hukuk Müşaviri: Ali Karaaslan

Hayri Baraçlı kimdir?

Hayri Baraçlı
Hayri Baraçlı

Doktora ve yüksek lisans seviyelerinde birçok öğrenciye ise halen danışmanlık yapıyor. Kamu ve özel sektörde Yönetim Danışmanlığı da yapan Baraçlı, tekstil, gıda, makine imalat sanayi, hizmet sektörü, ayakkabı, ulaşım ve yerel yönetim alanlarında eğitimler verdi. İşletme Yönetimi, Yeniden Yapılandırma, Stratejik Yönetim ve Planlama, Bütünsel Kalite Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Yatırımların Fizibilitesi ve Etütleri ile Verimlilik Yönetimi konularında akademik ve profesyonel düzeyde çalışmalar gerçekleştirdi.

Danışmanı, Halkla İlişkiler Koordinatörü ve Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) Başkanı olarak görev yaptı. Bir taraftan üniversitedeki çalışmaları devam ederken Temmuz 2009’da doğup büyüdüğü şehir İstanbul’a, İETT İşletmeleri Genel Müdürü olarak atanan Baraçlı, Mayıs 2014’te ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri görevine atandı.

Yenilik ve değişimi iş ve özel yaşamının mottosu olarak gören Baraçlı, yurtiçi ve yurt dışında Endüstri Mühendisliği, Yöneylem Araştırması, Yönetim-Organizasyon, Simülasyon ve Optimizasyon, Değişim Yönetimi, Finansal Yönetim, Girişimcilik ve Ulaşım gibi alanlarda bildiriler sundu, seminerler ve konferanslar verdi. İlk kitabı 2011 yılında ‘Kurumsal İşletmelerde Finansal Yönetim’, ikinci kitabı ise ‘Yönetimde 40 Dörtler’ adıyla Haziran 2014’te yayımlandı.

Ayrıca Baraçlı’nın çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında yönetim kurulu üyelikleri ve başkanlıkları, dernek ve vakıflarda üyelikleri, yönetim kurulu üyelikleri ile devlet ve özel üniversitelerin vakıflarında mütevelli heyeti üyelikleri bulunuyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >