Kavga ettiği kuzeninin burnunu ısıran genç, burnun belli bir kısmını kaçırdı

​Kavga ettiği kuzeninin burnunu ısıran genç, burnun belli bir kısmını kaçırdı
​Kavga ettiği kuzeninin burnunu ısıran genç, burnun belli bir kısmını kaçırdı

Şanlıurfa'da kuzeniyle kavga yapan İsmail B. adlı genç, üzerine atlayan kuzeninin saldırısına uğradı. Kuzeninin burnunu ısırarak koparmasının ardından hastaneye kaldırılan gencin burnunun yerine dikilmesi bir saat süren operasyon ile gerçekleşti.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Yamaçaltı kırsal Mahallesi’nde ilginç bir olay yaşandı. Kuzeyniyle okul servisi taşımacılığı nedeniyle tartışan İsmail B. beklenmedik bir saldırıya uğradı. Üzerine atlayan kuzeninin burnunu ısırarak kopardığı olay sonrası yerine dikilen burunun yüzde 80'i tutmadı.

Yüzde 80’i tutmayan parçanın yerine gencin vücudundan alınacak başka doku yerleştirilecek. Yaklaşık 3 gün hastanede yatan İsmail B., taburcu olduktan sonra soluğu adliyede aldı. Doktorların 10 gün iş göremez raporu verdiği genç, kuzeninden şikayetçi olacağını ve hakkını hukuk yoluyla alacağını belirtti.

İsmail B. kuzeninden şikayetçi olacak.
İsmail B. kuzeninden şikayetçi olacak.

Burnunu koparıp ağzında tutan Hüseyin B., burnu uzak bir noktaya attı

12 Ekimde yaşanan olayda Hüseyin B., kırsal mahalle okulunun taşımacılık ihalesini alan Hamit B.’nin evine gitti. İddiaya göre, evin önüne giden Hüseyin B., dışarı çıkan Hamit B.’nin oğlu İsmail B. ile parasal nedenlerle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce Hüseyin B., kuzeni İsmail B.’nin burnunu ısırıp koparttı. Hüseyin B., koparttığı burnu ağzından çıkartmayarak evden uzakta bir noktaya attı. Çocukların bulduğu burunla birlikte kanlar içerisinde hastaneye kaldırılan İsmail B., hemen ameliyata alındı. Yaklaşık bir saatlik ameliyatın ardından kopan burun yeniden yerine dikildi. Doktorlar, yaklaşık 45 dakika geç kalındığı için kopan parçanın yeniden tutma ihtimalinin güç olduğunu belirtti.

İsmail B.'nin burnu koparılmadan önceli fotoğrafı.
İsmail B.'nin burnu koparılmadan önceli fotoğrafı.

Burnun bir parçasını çocuklar bulup getirdi

Kuzenin kendisine saldırdığını söyleyen İsmail B., “Üzerime saldırdı. Ben kendimi müdafaa etmek için onu birkaç defa itekledim. Adam çekilmek niyetinde değildi. Bana birkaç kere vurdu ama benden yaş olarak büyük olduğundan dolayı ben kendisine vurmadım. Daha sonra birkaç kişi araya girmeye çalıştı. Beni tuttular ve bizi ayırdılar. Onu da benden biraz uzaklaştırdılar. İnsanlar beni tuttuğu esnada koşup üzerime saldırdı. Burnumu ısırıp koparttı. Bir parçasını alıp ağzında bırakmış, sonra çocuklar bulup getirdiler. Ben o esnada burnumun koptuğunun farkında değildim. Kan akmaya başladığında elimi burnuma götürdüm ve kopmuş olduğunu fark ettim." ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >