MHP’li başkan sözünü tuttu: Makam odasının kapısını söktürdü

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı (ortada)
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı (ortada)

Amasya Belediye Başkanı seçilen MHP'li Mehmet Sarı, mazbatasını alır almaz makam odasının kapısını söktürerek seçmenlerine verdiği sözü tuttu. Mehmet Sarı yaptığı açıklamada, "Bizde kırmızı ışık yok, bekleme yok, sansür yok, bir insan abisinin, akrabasının evine nasıl gidiyorsa öyle geleceksiniz." ifadelerini kullandı.

Şehzadeler kenti Amasya'nin yeni Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Sarı, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak, göreve başladı.

Amasya Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen törenle AK Partili eski Belediye Başkanı Cafer Özdemir’den görevi devralan Sarı, ilk iş olarak makam odasının kapısını söktürdü.

"Randevuya paydos'

Seçim kampanyası döneminde seçmenlere söz verdiği gibi makam odasının kapısını söktürdüğünü belirten MHP'li Mehmet Sarı şunları kaydetti:

  • "Bizde kırmızı ışık yok, bekleme yok, sansür yok, bir insan abisinin, akrabasının evine nasıl gidiyorsa öyle geleceksiniz. Randevuya paydos' dedik. 'Bizim makamımızın kapısı olmayacak' dedik.
  • 'Bismillahirrahmanirrahim' dedik, başladık. Belediyenin makam kapısını söktük. Ben şimdi yoldan geçeni görüyorum. İçeriye gireni de görüyorum.
  • Onlar da bizi burada görecekler, işleri var ise gelecekler. Biz ne dedik? 'Bu söz Mehmet Sarı sözüdür' dedik. Elhamdülillah birinci sözümüzü yerine getirdik. Bizi izlemeye devam edin”

Amasya’da belediye başkanı seçilen MHP MYK Üyesi Mehmet Sarı, Amasya kalesine üç hilal astırdı.
Amasya’da belediye başkanı seçilen MHP MYK Üyesi Mehmet Sarı, Amasya kalesine üç hilal astırdı.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, daha sonra belediye personelinin ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >