Milli Savunma Bakanı Akar'dan harekat ile ilgili açıklama

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fırat'ın doğusuna yapılacak harekatla ilgili çalışmaların devam etiğini belirtti.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fırat'ın doğusuna yapılacak harekatla ilgili çalışmaların devam etiğini belirtti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyonla ilgili açıklamalarda bulundu. Akar, "Harekat ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte, intikaller, hazırlıklar sürmekte" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Hava Harp Okulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'ne katıldı. Akar burada yaptığı konuşmada, "Harekat ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte, intikaller, hazırlıklar sürmekte" ifadelerini kullandı.

"Hazırlıklar devam ediyor"

AA muhabirinin Fırat'ın doğusuna yönelik olası harekattaki hazırlıklarda gelinen son duruma ilişkin sorusunu cevaplayan Akar, şunları söyledi:

"Harekat ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte, intikaller, hazırlıklar sürmekte. Bunları da komutan arkadaşlarımızla birlikte yakinen takip etmekteyiz. Ancak bugünkü yaptığımız faaliyet de önemli bir faaliyet. Mazisi şan ve şerefle dolu kartal yuvası Harp Okulu'nun 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış töreni var. Harbiyelilerle birlikte olacağız, onlarla yemek yiyeceğiz, sohbet edeceğiz, bu önemli günü birlikte kutlayacağız."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >