"Müslümanlar ölünce can olarak değil, fotoğraf karesi olarak bakılıyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Günümüz dünyasında Müslüman canı hayatı kadar ucuz bir meta yoktur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Günümüz dünyasında Müslüman canı hayatı kadar ucuz bir meta yoktur.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 35. İSEDAK Toplantısı açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söz konusu Müslümanlar olunca ölenler birer can olarak değil, sadece birer fotoğraf karesi olarak görülüyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde 35. İSEDAK (İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi) Toplantısı Açılış Töreni’nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Günümüz dünyasında maalesef Müslüman kanı Müslüman canı hayatı kadar ucuz bir meta yoktur.

Söz konusu Müslümanlar olunca ölenler birer can olarak değil, sadece birer fotoğraf karesi olarak görülüyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Dünyada Müslüman canı kadar ucuz bir meta yoktur"

Yaşananlarda güvenlik konseyi gibi kurumların acziyetinin büyük rolü vardır. Adında İslam olan taşeron terör örgütlerinin katlettiği yine Müslümanlardır. Günümüz dünyasında maalesef Müslüman kanı Müslüman canı hayatı kadar ucuz bir meta yoktur. Varil bombaları altında can veren 1 milyon Suriyeli kardeşimiz birilerinin gözünde sadece istatistikten ibarettir.

"BM'de Her şey bu 5 daimi üyenin dudakları arasında"

  • İslam aleminin kendi geleceği üzerinde özgürce karar alma ve uygulama kararı yoktur. Dikkat ederseniz. Birleşmiş Milletler Güvenlik konseyi daimi üyelerinden 5 tanesinin içinde bir tane Müslüman ülke yoktur. Bu adaletsiz sistemin devam etmesi mümkün değildir. Her şey bu 5 daimi üyenin hatta 1 tanesinin dudaklarının arasında onlar ne derse o. Dünya beşten büyüktür çağrımızın gerisinde işte bu gerçekler vardır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >