New York'ta evlilik teklifi sırasında yüzüğü mazgala düşüren çifte sevindiren haber

Daniella Anthony ve John Drennan
Daniella Anthony ve John Drennan

ABD'de New York Emniyet Müdürlüğü, evlenme teklifi sırasında yüzüğü mazgala düşüren çifti sosyal medya aracılığıyla buldu. Mazgala düşen yüzük, çifte teslim edildi. İngiliz Daniella Anthony ve John Drennan yaptıkları açıklamada, "Çok mutluyuz, bunun olduğuna inanamıyoruz" ifadelerini kullandı.

İngiliz çift, tanışmalarının 10'uncu yıldönümünü kutlamak üzere Amerika’nın New York kentine geldi. Evlilik teklifi sırasında yüzüğü düşüren çift düşen yüzüğü arasa da başarılı olamadı. Çiftin kötü biten evlilik teklifi kamera kayıtlarında ortaya çıkınca yetkililer mazgalların arasına düşen yüzüğü bulup temizledi daha sonra İngiliz çifti sosyal medyadan bularak yüzüğü teslim etti.

BBC'ye konuşan Drennan, bu özel seyahat sırasında evlilik teklifi yapmak istediğini ve uzun süre bunu nasıl yapacağına kafa yorduğunu söyledi.

Polisin paylaştığı güvenlik kamerası kayıtlarına göre, bir erkek kız arkadaşına romantik bir evlilik teklifi ederken yüzüğü elinden düşürüyor. Kamera kayıtlarında çiftin mazgalın arasına düşün yüzüğü bulmaya çalıştığı; ancak başarılı olamadığı görülüyor.

  • Bu görüntüleri izleyen yetkililer ise mazgalların arasına düşen yüzüğü buldu ve temizledi. Daha sonra da New York Emniyet Müdürlüğü, Twitter hesabından yaptığı duyuruyla çifti aramaya başladı.

ABD'de New York Emniyet Müdürlüğü, yüzüğü mazgala düşüren çifti sosyal medya aracılığıyla buldu, yüzüğü çifte teslim etti.

Kamera kayıtları Cuma gece yarısından hemen önce çekildi, polis tarafından ise kısa bir süre sonra yayımlandı. Adamın evlilik teklifi yaptığı anlar gözükmese yüzüğü düşürdüğü ve ardından bulmak için dizlerinin üstüne çöktüğü görülüyor.

Henüz evlilik teklifine ne yanıt verdiği bilinmeyen kadın ise olayın yaşanmasının ardından ellerini yüzüne götürerek şaşırıyor. O da eğilerek yüzüğü bulmaya çalışıyor ancak başarılı olamıyorlar.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >