Selçuk Bayraktar'dan Barış Pınarı açıklaması: 'Arazideki ekiplere katılacağız!'

Akıncı, Barış Pınarı'na katılacak.

Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabında Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklamada bulundu. Bayraktar, 'Afrin harekatında olduğu gibi, teknik ekibimizle birlikte AKINCI'nın uçuşu sonrası arazideki ekiplerimize katılacağız' dedi.

Türkiye'nin bugün itibariyle başlattığı, sınır ötesinde bulunan terör kamplarını hedef alan ve güvenli bir koridor oluşturmayı hedefleyen harekatı Barış Pınarı, son sürat devam ediyor. Harekat devam ederken sürecin devamında dahil olacak birliklere dahil oldukça özel bir açıklama geldi.

Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Afrin Harekatı'nda olduğu gibi, teknik ekibimizle birlikte AKINCI'nın uçuşu sonrasında arazideki ekiplerimize katılacağız" dedi. Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Afrin'de olduğu gibi Barış Pınarı'na da dahil olacaklarını açıkladığı paylaşımıyla onlarca 'retweet' ve 'beğeni' aldı.

Selçuk Bayraktar.
Selçuk Bayraktar.

Twitter üzerinden video paylaştı

"Bayraktar TB2 SİHA" ismiyle bir video paylaşan Bayraktar, "Afrin Harekatı'nda olduğu gibi, teknik ekibimizle birlikte AKINCI'nın uçuşu sonrasında arazideki ekiplerimize katılacağız. Rabbim Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Barış Pınarı Harekatı'nda tüm milletimizin gazası mübarek olsun" ifadelerini kullandı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >