Tekmeyle 2 aylık bebeği öldürdü kendini böyle savundu!

Adana
Adana

Polisin 55 ayrı güvenlik kamerası kayıtlarını tarayarak yakaladığı zanlı, adliyeye sevk edilirken gülümsemesi dikkat çekti. Zanlı Abdülkerim B. ifadesinde "Boğma içtik. Yoldan geçen bisiklete tekme attım. Bebeğin ağlama sesini duyunca kaçtım, kafam çok güzeldi o yüzden tekme attım" diyerek sorgusunda suçunu itiraf etti.

2 GÜN BOYUNCA YAŞAM SAVAŞI VERDİ

Minik Esma, düşmeye bağlı beyin travması gördüğü hastanede 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Hastanenin 'şüpheli ölüm' raporu vermesi üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil veya katilleri bulmak çalışma başlattı. Polis, bir taraftan bölgede görgü tanığı bulmak için çalışırken diğer taraftan da çevredeki güvenlik kB.ameralarını inceleme altına aldı. 55 kamerayı tek tek inceleyen polis, kaçan 5 kişiyi tespit etti. Bu güvenlik kamerasından kaçan şahısları yakalayan polis, Suriyeli aileye teşhis ettirdi. Şahsın, yağma, kasten yaralama ve hırsızlık gibi suçlardan suç kaydı bulunan Abdülkerim B. olduğu ortaya çıktı.

Gözaltına alınan zanlı Abdülkerim B. ifadesinde "Boğma içtik. Yoldan geçen bisiklete tekme attım. Bebeğin ağlama sesini duyunca kaçtım, kafam çok güzeldi o yüzden tekme attım" diyerek sorgusunda suçunu itiraf etti. 'Kasten öldürme' suçundan adliyeye sevk edilen zanlının gülümsemesi dikkat çekti. Zanlı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

"2 AY ÖNCE HALEP'TEN KAÇTILAR"

Suriyeli ailenin ise 2 ay önce Halep'ten savaştan kaçarak önce Hatay'a daha sonrada Adana'daki akrabalarının yanına geldiği öğrenildi. Zeynep Mahruk ve Muhammet Elmansur dünyaya gelecek çocukları savaşta hayatını kaybetmemesi için ülkelerinden kaçtığı belirlendi. Anne Mahruk, olayın şokunu hala üzerinden atamadığını belirterek, "Elektrikli bisikletle giderten, bebeğim benim kucağımdaydı birden birileri geldi tekme attı, ben ve kızım düştük, kızım daha sonra öldü, her şey birden oldu" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >