YPG ne yapacağını şaşırdı: Bölgeyi ateşe verdiler

TSK, Fırat'ın doğusuna yönelik büyük bir harekata hazırlanırken terör örgütü YPG endişeye düştü.
TSK, Fırat'ın doğusuna yönelik büyük bir harekata hazırlanırken terör örgütü YPG endişeye düştü.

Türkiye, Fırat'ın doğusuna yönelik büyük bir harekata hazırlanırken terör örgütü YPG endişeye düştü. Amerika'nın da bölgeden çekilmesiyle köşeye sıkışan teröristler ne yapacaklarını şaşırdı. Sınırdan gelen bir görüntüde teröristler İHA'ların görüntü almasını engellemek için bölgeyi ateşe verdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince hudutları ve bölgesinde güvenlik ve istikrarı sağlamak, teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla başarıyla yürütülen Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarının ardından Fırat'ın doğusuna yönelik yeni harekat için de hazırlıklar tamamlandı. TSK, Suriye'nin doğusuna harekat için emri beklerken YPG'li teröristler korkudan ne yapacaklarını şaşırdı. Köşeye sıkışan teröristler İHA'ların görüntü almasını engellemek Resulayn'ı ateşe verdi.

Terör örgütü, Resulayn'ı ateşe verdi
Terör örgütü, Resulayn'ı ateşe verdi

Sıkışan terör örgütü bölgeyi ateşe verdi

Türkiye operasyonda kararlılığını sürdürürken bölgeye çok sayıda asker ve zırhlı araç sevk ediliyor. Bölgede sıcak saatler yaşanırken Amerika'nın da Suriye sınırından çekilmesiyle birlikte tek kalan teröristler ne yapacaklarını şaşırdı.

Bölgeden dumanlar yükseliyor
Bölgeden dumanlar yükseliyor
  • Kıskaca alınan YPG'li teröristler Türkiye karşısında çaresiz kaldı. Sınırdan gelen bir görüntüde teröristler İHA'ların görüntü almasını engellemek için Akçakale karşısında bulunan bölgeleri ateşe verdiği görüldü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >