GZT
GZT
0
GZT TV CANLI
TVNET

TVNET HAKKINDA // NEDİR, KİMDİR?

Güvenlik endişesiyle kapatıldı

TVNET
TVNET
27 KASIM 2025 , PERŞEMBE 00:26
Abone ol
Güvenlik endişesiyle kapatıldı

Federal Havacılık İdaresi (FAA) tarafından yapılan açıklamaya göre, Beyaz Saray yakınlarında iki Ulusal Muhafız üyesinin vurulması nedeniyle Ronald Reagan Washington Havalimanı kısa süreliğine uçuşlara kapatıldı.

Güvenlik gerekçesiyle uçuşa kapatılan havalimanının yeniden uçuşlara açıldığı açıklandı.

Beyaz Saray yakınlarında saldırıya uğrayan iki Ulusal Muhafız üyesi ise hayatını kaybetti.

ABD Başkanı Donald Trump, “Saldırgan ağır yaralandı, buna rağmen ağır bir bedel ödeyecek” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
ABD
SALDIRI
ULUSAL MUHAFIZ
HAVALİMANI
Haber Merkezi

+ GZT Haber Merkezi'nden çıkan tüm içeriklerde olduğu gibi burada da 'GZT bakış açısı' hakim... Son dakika ise en hızlı, merak edilen ise en anlaşılır, dolu dolu bir konu ise en doyurucu şekilde takipçilerimize sunuyoruz. Yine de soru işareti kaldı ise iletisim@gzt.com'a mail atmanız, sosyal medya hesaplarımızdan bize mesaj göndermeniz yeterli.

Bize Ulaşın

Bir proje fikrim var
Sizinle çalışmak istiyorum
Basın sponsoru arıyorum
Bir şeyler söylemek istiyorum

Sosyal Medya

Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
TikTok
LinkedIn
GZT
Hakkımızda
Medya Kiti
Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması
Mobil Uygulamalar
Sosyal Medya
Kullanım Koşulları
Çerez Politikası
Künye
Site Haritası
Seçim Sonuçları 2024
Muhabbetle
İstanbul'da yapıldı.Tüm hakları saklıdır, Net Medya 2020GZT.com altında yayınlanan köşe yazıları ve haberlerin tüm hakları Net Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazıları ve haberlerin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri DirectFN Finansal Veri ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.