Avrupa'da 3'te 3 yaptık: Zafer haftası sonrası ülke puanı güncellendi...

Avrupa kupalarında Türkiye'yi temsil eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Samsunspor haftayı galibiyetle tamamladı. Galatasaray evinde Liverpoo'lu, Fenerbahçe Kadıköy'de Nice'i ve son olarak Samsunspor da Varşova'da Legia Varşova'yı mağlup ederek ülke puanına önemli katkılar yaptılar. Bu hafta oynanan maçların ardından ülke puanı da güncellendi.
1-8
Avrupa kupalarındaki temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Samsunspor haftayı 3 galibiyetle tamamladı.
2-8
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir galibiyete imza atarak Liverpool'u 1-0 mağlup etmişti.
3-8
Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe ise evinde Nice'i 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.
4-8
SAMSUNSPOR'DAN ÖNEMLİ GALİBİYET
Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Samsunspor, zorlu deplasmanda Polonya ekibi Legia Varşova'yı Musaba'nın golüyle 1-0 mağlup ederek önemli bir işe imza attı.
5-8
ZEKİ YAVRU: "3'TE 3 YAPMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ"
Zeki Yavru: "Galatasaray kazandı. Fenerbahçe'nin galibiyet haberini de aldık. Çok mutlu olduk. Bu hafta Avrupa'da 3'te 3 yapmanın gururunu yaşıyoruz. Türk futbolunun Avrupa'da puanlara ihtiyacı var. En büyük mutluluğumuz Türk futboluna biraz da olsun katkı sağlayabilmek."
6-8
ÜLKE PUANI SIRALAMASI GÜNCELLENDİ
Temsilcilerimizi galibiyetleri sonrası Türkiye'nin ülke puanı 44.800'e yükseldi. İşte ülke puanı sıralaması...
7-8







