Yaşam ve kariyer yolculuğunuz için başucu uygulamaları

Arşiv.
Arşiv.

Yaşamımız boyunca zamanımızdan ve bütçemizden tasarruf ederek kariyer gelişimimiz için hem maddi hem manevi fedakârlıklar yapıyoruz. Bu nedenle bu sayımızda kariyer yolculuğunuzda hedeflerinize kestirmeden ulaşabilmeniz için faydalı bazı mobil uygulamaları sizler için derledik.

Zenkit

Proje bazlı bir iş yönetim platformu olan Zenkit, bir proje üzerinde çalışan ekip üyelerinin toplu halde hareket edebilmelerini sağlıyor. Uygulama; tablo, liste, takvim, kanban, fikir haritası gibi farklı görünümler sunuyor. Platformu kullananlar veri girişleri yaparak projeyi yürütebiliyor. Ayrıca projenizin bir yazılım projesi olması gerekmiyor. İster karışık bir yazılım projesi için isterseniz de basit bir toplantı için Zenkit’i kullanabilirsiniz.

21 Days Challenge

Hayatınızı değiştirebilecek alışkanlıklar edinerek ideal yaşam tarzınızı oluşturabilirsiniz. Bu uygulama ile kendiniz için en iyi görevi seçin ve bunu 21 gün boyunca yapın, Alışkanlığın her geçen gün yaşam tarzınızın bir parçası haline geldiğini göreceksiniz. Profilinizdeki görevleri tamamlayarak günlük puanlar kazanabilir, bu puanlarla kendi avatarınızı özelleştirebilirsiniz. Ayrıca duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı platformda sosyal etkileşimlere girebilirsiniz.

Buradayım YK:

Birçok konuda size destek verebilecek uzmanların bulunduğu yaşam koçluğu ve soru-cevap uygulamasıdır. Uygulamada yer alan danışmanları özgeçmişleri ile birlikte görebilir, istediğiniz uzmanlıktaki danışmanı seçebilirsiniz. Gizliliğe önem veren uygulamada isminizin yerine rumuz kullanabilirsiniz. Size ait bilgiler sadece sizin onay verdiğiniz kişiler tarafından görüntülenebilir.

Kariyer.net

Türkiye’nin en büyük aday veri tabanına sahip İnsan Kaynakları sitesi olan Kariyer.net 1999 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteriyor. Kolay ekran tasarımı, hızlı erişim fonksiyonları ve kişiselleştirme özelliği ile Kariyer.net Mobil ile web sitesine ihtiyaç duymadan öz geçmişinizdeki; fotoğrafınızı, ön yazınızı, iletişim bilgilerinizi, eğitim bilgilerinizi, iş tecrübelerinizi, sertifika bilgilerinizi, kurs ve seminer bilgilerinizi düzenleyip, güncelleyebilirsiniz.

Linkedln

Son zamanların en entelektüel uygulamalarından biri olan LinkedIn, dünyanın profesyonellere yönelik en büyük sosyal ağı olarak karşımıza çıkıyor. LinkedIn aslında öz geçmişinizin online olarak görüntülenebileceği önemli bir kaynak. Bu anlamda bu ağı mobil uygulama olarak kullanmak da son derece gerekli. Uygulama sayesinde öz geçmişinizi kolayca güncelleyebilir, favori şirketlerinizin yeni yayınladığı iş olanaklarını takip edebilirsiniz. 300 milyondan fazla kullanıcısı ile Linkedln yeni neslin favori uygulamalarının başında geliyor.