17/25 Yargı darbesi başlıyor - 17/25.12.2013

FETÖ
FETÖ

Dünyanın en azılı terör örgütü FETÖ, 10 yıldır iktidarda olan AK Parti iktidarına karşı bu kez alenen savaş açar. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesini tutuklayarak hükümeti düşürmek için harekete geçen terör örgütü, tarihe ‘17/25 Aralık’ olarak geçen ilk yargı darbesi hamlesini başlatır

17/25 Yargı darbesi başlıyor.
17/25 Yargı darbesi başlıyor.

Masonik terör örgütünün dergisi, liboş Mustafa Erdoğan’ın rezil sözleri ile çıkar. Onlara göre teslim olması gerekirken Erdoğan direnmekte, savaşa misliyle karşılık vermektedir. Ardından 25 Aralıkta ikinci yargı darbesi gelir. Hükümetin başı Erdoğan yine dik durarak tüm kumpasları püskürtür. Erdoğan’ın düşmesini bekleyen Batı başkentleri bir kez daha sükûtu hayale uğrar.

Çölaşan’ın masonlar ve masonlukla ilgisi de ilginçtir. Eski mason Hürol Taşdelen, şahsi sitesinde şunları yazar: “Sanırım 1992-93 yılıydı, Emin Çölaşan o zaman Hürriyet Gazetesinde yazıyordu. Hürriyet Ankara ofisi de Cinnah caddesinin başında. Çalıştığım firmanın ofisi Ankara da Cinnah Caddesi üstünde, benim masam da pencere yanı. Emin Çölaşan odamın pencere önünden geçerdi, etrafında en az altı polis görevlisi, ellerinde otomatik silahlar, etrafı çevrili. Kral havasıyla, elleri cebinde salına salına yürürdü. Çok rahatsız olurdum o görüntüden. Tam bir hazımsızlık ve saygısızlık. O dönemde böyle korunan bir gazeteci daha olduğunu sanmıyorum. Uğur Mumcu tehdit altındaydı, hem de 1980’lerden beri. Kendisi yüzünden polisin yaşamını tehlikeye atmamak için koruma istememişti. Sonunda alçakça bir suikast ile öldürüldü. Birçok benzer örneği var…”