580 milyar dolarlık israf ve necaset

580 milyar dolarlık israf ve necaset.
580 milyar dolarlık israf ve necaset.

Dünya kaynıyor. Ukrayna savaşı Karadeniz sahillerinde şiddetlenmiş durumda. Fas, Libya, Yunanistan, Çin, Amerika daha pek çok ülke seller, yangınlar ve depremle mücadele ediyor. Azerbaycan’ın 24 saat süren son Karabağ operasyonu sonrasında Zengezur Koridoru tartışmaları hız kazandı. Suudi Arabistan-İsrail görüşmelerinde yeni bir ivme sözkonusu. Fransa, İslam ve Müslümanlarla mücadelesine hız vermiş durumda. Sudan ve Etiyopya iç savaşı hız kesmeden sürüyor. Bir yandan Afrika darbeleri konuşurken, diğer yandan da Afrikalı liderler BM kürsüsünden Batıya parmak sallıyor. Afrika’yı sömüren İngiltere, Fransa, Rusya ve Çin liderleri BM Genel Kurulu’na gitmeye tenezzül etmedi.

ABD’nin Türk ve İslam düşmanı senatörü Bob adıyla bilinen Robert Menendez’in rüşvet aldığı belgelendi. LGBT yasası olarak bilinen IX’in kampanya sponsoru, Yunan, Rum ve Ermeni palavralarının destekçisi, Dominik’te çocuklarla cinsi münasebette bulunduğu tespit edilen Menendez’in evinde rüşvet olarak alınan para ve altınlar ele geçirildi.

G20 zirvesi Hindistan’da gerçekleşti. Çin ve Rus liderlerin katılmadığı zirvenin kapanış bildirgesi büyük tepki topladı.

Türkiye “İklim Kanunu” çıkarmaya ve “karbon vergisi” getirmeye hazırlanıyor.

Küreselci çetenin iklim krizi masallarına ise vicdan sahibi bilim adamlarından tepki yükseliyor. Yunanlı bir bilim adamı yayınladığı video mesajında küresel ısınma yalanına inanan kişiler hakkında çok ağır cümleler kurmuş. ‘İklim krizi’ diyenleri dinlememek gerekiyor. Çünkü böyle bir kriz yok. İklim krizi diyenlerin amacı, dünyayı yaşanmaz bir yer haline getirmek. Bunu zâten yapmıyorlar mı? Elbette yapıyorlar. Her defasında tuzakları ya ifşa oluyor yahut istedikleri neticeyi alamıyorlar. Bu yüzden ülkeleri ve insanları kontrol altında tutmak için ‘iklim krizi’ palavrasını siyâsî bir silah olarak kullanmaya hız verdiler.

  • İstanbul’da hava limanında üst araması yaptırmayan hâkim, ‘hâkimler aranmamalı’ diyerek mahkemeye başvurmuş. Âdalet Bakanlığı ‘aranmalı’ şeklinde görüş bildirirken, Danıştay ‘hayır arayamazsınız’ demiş. Müşteki ile kadı efendi aynı olunca âdalet böyle tecelli ediyor.

Türkiye’de artan enflasyon ve faiz tüm kesimleri etki altına almayı sürdürüyor.

Sokak köpekleri meselesi ile ‘mezara dek süren nafaka’ ve ‘erken evlendi’ diye hapiste çürütülen insanların dertleri de çözüme kavuşturulamadı.

Artan ev kiraları, kiracı-ev sahibi ve işyeri-mülk sahibi krizi tırmanarak devam ediyor. Memur ile işçi emeklileri arasındaki artan maaş sıkıntısı da çözülebilmiş değil. Halk, Türkiye’nin lordlar sınıfını oluşturan memurlar ile avam kamarası siyasiler arasına sıkışmış durumda.

Türkiye, 29 Mart 2024’te yapılacak mahalli seçimlere doğru koşarken AK Parti, MHP ve CHP kurultay hazırlığını sürdürüyor.

  • LGBT arsızlığı ve laikperest ulusalcıların mültecilere yönelik saldırıları ise tam gaz devam ediyor.

Yalan haber yayan bazı hesap sahipleri tutuklansa da Ümit Özdağ başta olmak üzere iç kargaşa çıkarma ve ülke ekonomisini daha da sıkıntılı hâle getirme provokasyonları da aralıksız sürüyor.

İşte bütün bunlar devam ederken biz büyüklüğü tam 580 milyar dolar olan makyaj sektörünü kapağa taşıyoruz. Çoğu domuzdan, bazıları insan cenini ve de başkaca maddelerden elde edilen kozmetik ve makyaj sektörünün Türkiye’deki hacmi ise 6 milyar 760 milyon dolar. Yol açtığı zararlar da cabası.

Minnacık çocuk seviyelerine kadar inen bu gayri insânî maddeler ne yazık ki dindar olduğunu söyleyen kadınlar ve hatta erkekler arasında bile salgın gibi yayılıyor. Bu israf ve zarar salgınına dikkat çekmek için Gerçek Hayat olarak kozmetik sektörünü farklı cepheleriyle ele aldık.

Babasının mason olduğu ve Menderes’in yüzünde sigara söndürdüğü ortaya çıkan Ümit Özdağ tayfası, Gerçek Hayat’a saldırmaya başladı.

Bu ahlâk fukaraları sözden anlamaz. Çünkü vicdanları yok bunların. Gerçek Hayat 2015’de Albayrak Medya tarafından satın alındı. 2000 ve 2011 yılına ait, eski sahipleri döneminde neşredilen bazı kapaklar üzerinden Albayrak Medya Grubu, Yeni Şafak ve Gerçek Hayat’a saldırmaları düpedüz soytarılık. Albayrak Grubuna geçtikten sonra Gerçek Hayat’ın yaptıkları ortada. Hele ki 2020’de neşrettiğimiz FETÖ Özel sayısı benzersiz bir arşiv taramasının neticesi. Soytarılar soytarılıklarını biz de hak bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz.

Kemalist, milliyetçi, ulusalcı, faşist gözüken, Müslümanlara ve Gerçek Hayat’a saldıran sapkınların çoğu, FETÖ ile Türkiye’nin huzurunu hedefleyen yabancı istihbarat ağlarının uzantısı olan paralı hesaplar.

Gerçek Hayat olarak 5. özel sayımızı geçtiğimiz ay neşrettik. Yeraltı örgütü masonluğu ele alan özel sayımızı bayilerden ve birlikte.com.tr adresinden temin edebilirsiniz.

Huzurlu bir dünyada buluşmak niyazıyla vesselam!