FETÖ kendini 'Mehdi' ilan ederek siyonistlerden nasıl para aldı?

Terörist başı Gülen.
Terörist başı Gülen.

Gülen’in şerli yönünü ilk fark edip şikâyet eden kişi, Diyanet’in gezici vaizi Salih Cemal Esirger’dir. Esirger, Diyanet’e yazdığı mektupta, Gülen’in ajan gibi çalıştığını, Yahudi cemaatinden çantayla para aldığını ve kendini Mehdi ilan ettiğini belirtir. Sonraki süreç; siyonistlerin yardımıyla ilerler.

Gülen’in şeytanlığını bugün özellikle de 15 Temmuz’dan sonra görmenin pek kıymeti harbiyesi yok. Hatta 17/25’ten sonra görmenin de... Basiret ve ferasetli Mü’min olmak, tehlikeyi önceden sezmekle mümkündür. İşte o tehlikeyi sezen bir Mü’min olan Salih Cemal Esirgeri’n mektubunu önemine binaen olduğu gibi iktibas ediyoruz. Tehlikeyi yarım asır önceden ihbar eden bu mektubu lütfen dikkatle okuyunuz:

  • "Ekteki Fetullah Gülen'in Museviler ve mehdilik konularındaki açıklamalarını hayretle okudum. Sizi bilgilendirmek sureti ile derhal önlem almanız gerektiği konusunda uyarma ihtiyacı hissettim.
  • Hocaefendi Kestanepazarı Derneği kurucularından ve aynı zamanda Said Nursi’nin hizmetinde bulunan Nur talebelerindendir. Kendisi özel olarak esnaf, zanaatkâr ve Yahudi cemaatiyle çok özel ilişkiler içerisinde olduğu ve Yahudi cemaatiyle haftada iki kez toplantı yaptığını ifade etmiştir. Benim bir kaç kez şahit olduğum, Yahudi cemaatinden olduğu söylenen Ekrem isimli şahıstan çanta içinde para aldığını, bunu da öğrencilerin barınma, yiyecek, kıyafet ihtiyaçlarını karşılamak için Yahudi cemaatinin her ay derneğe bağışta bulunduğunu ifade etmiştir. Kendini Mehdi ilan eden bu şahsın ajan gibi çalıştığını belirtmeden geçemeyeceğim.
  • Bunun gibi dinden sapmalara karşı dinimizin emrettiği birçok hüküm bulunmaktadır. Bu şahıs kendini Mehdi ilan ederek çevresinden maddi anlamda yararlanmakta, saf ve Anadolu çocuklarının mânevî duygularını kullanarak kendi emellerine alet etmektedir.
  • İslamiyet ve hocalık şeref ve nezaketini korumamak, resmi makamın vesikasını tanımamak saygısızlığını göstermekle binlerce cemaate huzursuzluk veren adı geçen imam hakkında gereğinin yapılması emirlerinizi bekler, derin saygılarımı sunarım."

Eskişehirli Emekli Gezici vaizi Salih Cemal Esirger