FETÖ ve Adnan Kahveci cinayeti: 'Babamı bir doktor öldürdü'

Adnan Kahveci cinayetinde de FETÖ izlerine rastlandı.
Adnan Kahveci cinayetinde de FETÖ izlerine rastlandı.

Rahmetli Turgut Özal’ın Maliye Bakanı olan Adnan Kahveci, karısı ve kızı ile birlikte kaza süsü verilmiş bir cinayete kurban gitmişti. Bu cinayetin ardından konuşan Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci, 'Babamı bir doktor öldürdü' açıklaması yaptı. Bu cinayetin ardında da FETÖ izleri hep konuşuldu.

Turgut Özal’ın Maliye Bakanı olan Adnan Kahveci, karısı ve kızı ile birlikte kaza süsü verilmiş bir cinayete kurban gitmişti. Rahmetli Adnan Kahveci’nin oğlu Cihan Kahveci, “Babamı öldüreni biliyorum” diyor ve ekliyor: “Katil bir doktor. Babam, Özal’a da yakın birisiydi. Kadın göndermek istediler. Ancak babam kabul etmedi. Babamı, Özal’ın beyni olduğu için öldürmeye karar verdiler.

Büyüyen servet

1993’ten sonra bu kişi inanılmaz bir servete sahip olmaya başladı. Turgut Özal’ı zehirleyerek öldüren kişiyle, babamı öldürenin aynı kişi olduğunu biliyorum. 1960 doğumlu olan danışman, aslında tıp doktoru olmasına rağmen mesleğini yapmıyordu” demişti. Bu tanımlama, okların iki kişiye yönelmesine yol açmıştı. Biri Erhan Göksel, diğeri ise FETÖ’cü Şerif Ali Tekalan’ı. Kahveci’nin 1960 olarak verdiği tarih ikisi için de geçerli değildi. Zira Göksel 1959, Tekalan ise 1952 doğumluydu.

Adnan Kahveci.
Adnan Kahveci.

ABD'de bir otelde ölü bulundu

Cihan Kahveci’nin iddialarının muhatabı Erhan Göksel, Ergenekon sanıkları arasındaydı ve 2010 yılında ABD’de bir otelde ölü bulunmuştu. Şimdi konuşamazdı ama eşi iddiaları ‘deli saçması’ olarak niteliyordu. Özal ve Kahveci’yi öldüren kişinin aynı kişi olduğunu ve Özal’a yakın bir doktor olduğunu ve 1993’den sonra hatırı sayılır bir servet sahibi olduğunu hatırdan çıkarmadan devam edelim. Rahmetli Özal, 11 gün sürecek olan son seyahatini 4 Nisan 1993’te Orta Asya’ya yapmıştı. Yanı başında seyahat eden kişi, FETÖ’nün has kullarından firari terörist Prof Dr Şerif Ali Tekalan’dı. Tekalan, Özal’ı bu gezide FETÖ’nün okullarına götürmüş ve burada limonata ve pasta ikram edilmişti. Latif Erdoğan ise, Tekalan’ın, Özal ölmeden önce “O tıbben ölü bir adam” dediğini söylüyor. Erhan Göksel ve Şerif Ali Tekalan her ikisi de mesleklerini yapmayan tıp doktoruydu. Her ikisi de Özal’a yakındı. Biri yani Göksel otelde ölü bulundu. Diğeri ise firari. Nereden baksanız her yol FETÖ’ye çıkıyor.