FETÖ'nün korkunç 'hakim kiralama' stratejisi

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen.
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen.

Hayatı boyunca onlarca farklı kirli ihanet senaryosuna imza atan terörist başı Fetullah Gülen, 1987'de yaptığı 'Gücünüze ulaşana kadar hakim kiralayacaksınız' açıklamasıyla yargıyı nasıl ele geçirmek istediğini itiraf etmiş oldu.

Terör örgütü elebaşısı ta 1987’deki bir konuşmasında “İcabında mahkemelerin altını üstüne getireceksiniz. Avucuna alacaksın. Bir milyar vereceksin, on milyonluk tazminat davası alacaksınız. Bu mahkûm etmektir. Avukat da kiralayacaksınız, hâkim de kiralayacaksınız! Dünyayı sırtınıza alıp taşıyabilecek güce ulaştığınız ana kadar, o kuvvetli temsil edebileceğiniz şeyler elinizde olacağı ana kadar, Türkiye’deki devlet yapısı ölçüsüne göre bütün anayasal müesseselerdeki güç ve kuvvet cephenize çekeceğiniz ana kadar, her adım erken sayılır.

"Düşünceleri de çöp kutusuna atacaksınız"

Bu, 20 gününü doldurmadan yumurtayı kırma gibi bir şeydir. Civcivleri terk eden kuluçka gibi civcivleri doluya, fırtınaya terk etmek gibi bir şeydir. Sesimizi, soluğumuzu, bunca kalabalık içinde ben bu duygu ve düşüncemi sözde mahremce anlattım. Ama sizin mahremiyete sadık, mahremiyet mevzuunda hassas duygularınıza sığınarak anlattım. Biliyorum ki, elinizdeki meyve sularının boş kutularını dışarı çıkarken bir çöp kutusuna attığınız gibi bu düşünceleri de çöp kutusuna atıp geçeceksiniz…” diyerek nasıl bir şeytan olduklarını, hedeflerine giden yolda önlerine kim çıkarsa çıksın ezip geçeceklerini ve yok edeceklerini açıkça itiraf etmiştir. Bu gerçeklere rağmen gerçeği göremedim demenin ne kullar, ne de Allah (c.c.) nezdinde mazereti olabilir mi?