Katolik olmayı taahhüt etmişler

CHP Müslüman Türk Milleti'ni "katolik" yapmak istemiş...
CHP Müslüman Türk Milleti'ni "katolik" yapmak istemiş...

CHP’nin ve masonların zulmünü, masonlarca istilasını, 1960 (27 Mayıs) anayasasının masonlarca yazıldığını, bu anayasa kanunlaşırsa gelecekte adında İslam olmasa bile irticai parti yaftası ile Müslümanlarca kurulan partilerin nasıl kapatılacağını, CHP’nin toplumu dinsizleştirmeye çalıştığını, ahlakın yozlaştırıldığını, Lozan’da Müslüman Türk’ü Katolik yapma taahhüdünde bulunulduğunu, Albay Seyfeddin Yılmaz'ın Millî Birlik Komitesi’nin Genel Sekreteri Albay M. Şükran Özkaya’ya yazılmış olan mektubunu okuyunca çok daha iyi anlıyacaksınız...

Birbirlerini yemek için akrepler pusuda. Biri Erdoğan’ı yıpratmak için zehir saçtı, zehir aynı gün kendilerini zehirledi. Derin bir elin müdahalesiyle hafiften dinmiş gibiyse de, zehir içeride yayılmaya devam ediyor ve edecek de.

İşte bu yüzden biz de Türkiye’nin en büyük meselesini kapak yapmaya karar verdik. Onu hepiniz zaten tanıyorsunuz.

Bu vesileyle ‘müjde mi’ demeli, yoksa ‘hüznün hikâyesi mi’ bilmiyoruz. Onun hükmünü okuyunca siz verin.

İlerleyen sayfalarımızda Allah-ü âlem ilk kez neşredilen bir mektup okuyacaksınız. Ama çok kıymetli bir mektup!

Mektup, hakkında fazla bilgi sahibi olmadığımız emekli Albay Seyfeddin Yılmaz tarafından 5 Temmuz 1960’da 27 Mayıs Darbesi sonrasında kurulan Millî Birlik Komitesi’nin Genel Sekreteri Albay M. Şükran Özkaya’ya yazılmış.

Her cümlesinden mü’min bir kimse tarafından yazıldığı anlaşılan bu asker mektubu, Özkaya’ya ulaşmış. Çünkü biz de mektubu, Özkaya’nın arşivinde bulduk. Ancak Özkaya’nın mezkûr mektubu, Cemal Gürsel veya Millî Birlik Komitesi’ne sunup sunmadığını bilmiyoruz.

Mektubu okuduğunuz zaman, Albay Seyfeddin Yılmaz’ın nasıl hakikatli, yiğit, ferasetli bir insan ve asker olduğunu göreceksiniz.

CHP’nin ve masonların zulmünü, masonlarca istilasını, 1960 (27 Mayıs) anayasasının masonlarca yazıldığını, bu anayasa kanunlaşırsa gelecekte adında İslam olmasa bile irticai parti yaftası ile Müslümanlarca kurulan partilerin nasıl kapatılacağını, CHP’nin toplumu dinsizleştirmeye çalıştığını, ahlakın yozlaştırıldığını, Lozan’da Müslüman Türk’ü Katolik yapma taahhüdünde bulunulduğunu, Türklerin bunu kabul etmeyeceği için şeytanî fiilin tedrici olarak yapılacağını, İnönü’nün dinsizliğini ve İslam düşmanı oluşunu, bahaneler üretip darbeler yapmanın ülkeye kötülük olduğunu, hâsılı 30 yıllık CHP diktasının yeniden gelmesi durumunda Türkiye’nin yaşanamaz bir memlekete dönüşeceğini, kıtlık baş göstereceğini ve daha fazlasını dile getirmiş Albay Seyfeddin Yılmaz mektubunda.

Bu tarihi vesikayı okuduğunuzda hem daha fazlasını, hem de korkulanların bir bir gerçekleştiğini göreceksiniz. Bu yüzden bu vesikayı çoluk çocuk herkese lütfen okutunuz.

CHP’yi bundan daha iyi kim anlatabilirdi ki?

Yeni Gerçek Hayat’a gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ederiz. 260 lira yerine 122 liralık abone kampanyamızı sevdiğinizi gösterdiğiniz ilgiden gördük. Dergimiz birkaç hafta sonra 1.000. sayıya ulaşacak. Biz de Allah lütfederse özel bir sayı ile karşınızda olacağız.

1000 sayısı, dile kolay bir sayı. Biz göreve geleli 50 sayıyı geride bırakmışız. Aylık bir dergi senede 12 sayı neşrederken bizde bu tam 52 sayı… Haftalık olmak, güncel olmak, konuları derinlemesine analiz etmek hakikaten zor. Sizden de katkı bekliyoruz. Görüş ve düşüncelerinizi bize yazabilirsiniz.

Vesselam!