Terörist başı Gülen'in 'siyasi' turları

Ecevit ve Gülen.
Ecevit ve Gülen.

Fetullahçı Terör Örgütü, birçok farklı siyasi odak ile kendi ikbali için görüşmeler yapmaktan geri durmadı. Tüm çalışmalarını bu doğrultuda inşa eden örgüt; A'dan Z'ye herkese çengel atmayı muhakkak denedi.

FETÖ lideri siyasi lider turunun ilkini mason biraderi ve siyasi hâmilerinden Ecevit’le gerçekleştirir. FETÖ’cülere göre bu görüşme 20 Mart’ta gerçekleşir.

Ecevit'in mason biraderine hayranlığı ve buluşmanın mutluluğu yüzlerinden okunuyor.n
Ecevit'in mason biraderine hayranlığı ve buluşmanın mutluluğu yüzlerinden okunuyor.n

CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin'le buluşma - 11.05.1995

2004 Ocak ayında NATO’nun Afganistan’daki Kıdemli Sivil Temsilcisi görevini üstlenen Hikmet Çetin, 18 Şubat 1995 - 9 Eylül 1995 tarihleri arasında CHP’nin genel başkanlığı görevini yürütür. Terör örgütü FETÖ’nün büyücü ve hipnozcu elebaşısı, 1995 yılı Kurban Bayramı’nın ikinci günü CHP Genel Başkanı mason Hikmet Çetin’i ziyaret eder. Eleştiriler üzerine Çetin “İşte bütün bunlar partiyi böyle küçülttüler. Gülen ile görüşmede ters olan nedir anlamıyorum. Evime gelen herkesle görüşürüm. Yine gelse yine görüşürüm” der. Bu görüşme ve savunma da CHP-FETÖ irtibat karnesine kaydedilir. Resim bu buluşmanın ilk olmadığını gösteriyor.

Terörist başı Gülen ve Hikmet Çetin.
Terörist başı Gülen ve Hikmet Çetin.

Mesut Yılmaz'la buluşma - 25.06.1995

Bu kez de mason Mesut Yılmaz ile buluşur. Gece yarısı 24:00’ten sonra bir araya gelen ikili 2 saat baş başa kalırlar.

Oğuzhan Asiltürk'le buluşma - 26.06.1995

Mesut Yılmaz’la buluştuktan sonra aynı günün akşamı bu kez Refah Partisi’nin önemli isimlerinden Oğuzhan Asiltürk ile bir araya gelir. Erbakan hoca ve Millî Görüş geleneğini can düşmanı olarak görüp sürekli kaçan Gülen’in bu ziyaretinin altı özellikle çizilmelidir. Erbakan hocanın çizgisinde olan günümüzdeki bazı siyasi partilerin Erdoğan ile savaşı ve terör örgütü mensuplarını savunan hamleleri düşündürücüdür.

FETÖ’cülerden Yekta Güngör Özden'e ziyaret - 1995

FETÖ’nün AK Parti dönemine ait bir musibet olduğunu söyleyenler için ders olur mu bilinmez ama yine de tarihî bir gerçeği nakledelim. 1997 yılı Şubat ayında tarihe 28 Şubat Post Modern Darbesi olarak geçecek sürecin baş aktörlerinden biri de Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden idi. Refah Partisinin kapatılması sürecinde aktif görevler üstlenen Özden’i, eski FETÖ’cü Nurettin Veren başkanlığında bir heyet ziyaret eder. Ziyarette terör örgütünün çeşitli dallarda başarılı olmuş talebeleri de vardır. Ziyaret fotoğraflar çekilerek k ayda geçirilir. Veren, Yekta G. Özden’in Genelkurmay Randevusunu a lan k işi olduğunu belirtip “Bir saat içinde Genelkurmay’a gittik” diyor.

Yekta Güngör Özden.n
Yekta Güngör Özden.n