'Türkiye’nin değişimine entelektüel katkı verdi'

Şahin, Hem Türkiye ve dünyanın değişimine şahitlik eden, hem de onlarca genç yazar ve gazeteci yetiştiren Gerçek Hayat’ı bir kez daha tebrik ediyorum" dedi...
Şahin, Hem Türkiye ve dünyanın değişimine şahitlik eden, hem de onlarca genç yazar ve gazeteci yetiştiren Gerçek Hayat’ı bir kez daha tebrik ediyorum" dedi...

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, "Genç, birikimli ve özgür kadrosuyla Gerçek Hayat, Türkiye’nin değişimine entelektüel katkı verdi. Derginin heyecanını hiç kaybetmeden 19 yıl yayınlanması kuşkusuz çok büyük başarıdır" diye konuştu..

Gerçek Hayat dergisi biz üniversiteyi bitirdikten hemen sonra yayınlanmaya başladı. Hayatın gerçeğiyle tanıştığımız bir anda Gerçek Hayat Dergisi'yle de tanıştık.

28 Şubat kararlarının özgürlüklerimizi daralttığı bir dönemdi. Düşüncelerimizi, hislerimizi yansıtan çok fazla gazete, dergi, televizyon, radyo yoktu. Dünyanın ve İslam coğrafyasının her köşesinden haber aktaran, Türkiye’nin meselelerini cesurca dile getiren haftalık bir derginin yayınlanması hepimizi heyecanlandırdı.

1000. SAYININ ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE, DEMOKRASİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Genç, birikimli ve özgür kadrosuyla Gerçek Hayat, Türkiye’nin değişimine entelektüel katkı verdi. Derginin heyecanını hiç kaybetmeden 19 yıl yayınlanması kuşkusuz çok büyük başarıdır. Bu başarıdan dolayı Gerçek Hayat Dergisi'nin kadrosunu yürekten tebrik ediyorum. Hem Türkiye ve dünyanın değişimine şahitlik eden, hem de onlarca genç yazar ve gazeteci yetiştiren Gerçek Hayat’ın 1000. Sayısının ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Dergiyi ilk günkü heyecanla yayınlamaya devam eden Albayrak grubunun ve derginin mevcut çalışanlarının heyecanlarını paylaşıyor, nice bin sayılara ulaşmaları dileğiyle selam ve sevgilerimi sunuyorum.