13 yaşında ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

13 yaşında ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı
13 yaşında ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

Masumiyet simgesi çocukların korku filmi öğesi olması biraz tuhaf gelse de çocuk yaşta yetişkinlerin cesaret edemeyeceği vahşiliklere imza atan çocukların da sayısı az değil. İşte tarihten 7 korkunç çocuk örneği...

Eric Smith

                                    Eric Smith 4 yaşındaki Derrick Robie'yi kaçırdığında 13 yaşındaydı. Zavallı çocuğa işkence yapıp öldüren Smith tek başına böyle bir suç işleyen ilk örnek.

Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Smith'i bu kadar korkunçlaştıranın kızıl saçları ve kocaman gözlükleri yüzünden sürekli aşağılanması olduğu söyleniyor.
Eric Smith Eric Smith 4 yaşındaki Derrick Robie'yi kaçırdığında 13 yaşındaydı. Zavallı çocuğa işkence yapıp öldüren Smith tek başına böyle bir suç işleyen ilk örnek. Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Smith'i bu kadar korkunçlaştıranın kızıl saçları ve kocaman gözlükleri yüzünden sürekli aşağılanması olduğu söyleniyor.
Edgar Jimenez

                                    Yaşı küçük ama suç dosyası kabarık. 14 yaşındaki Edgar Jimenez, uyuşturucu çetelerinden birinde tetikçilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı.

İnternette kurbanlarıyla çektiği fotoğraflarını yayınladıktan sonra kötü bir şöhrete kavuşan “El Ponchis" (Pelerin) lakaplı Edgar, polislere 4 cinayet işlediğini itiraf etti.
Edgar Jimenez Yaşı küçük ama suç dosyası kabarık. 14 yaşındaki Edgar Jimenez, uyuşturucu çetelerinden birinde tetikçilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı. İnternette kurbanlarıyla çektiği fotoğraflarını yayınladıktan sonra kötü bir şöhrete kavuşan “El Ponchis" (Pelerin) lakaplı Edgar, polislere 4 cinayet işlediğini itiraf etti.
Cristian Fernandez

                                    Fernandez, iki yaşındaki üvey kardeşini öldürmek ve beş yaşındaki kuzenine ise cinsel istismarda bulunmak suçundan yargılandı.

Fernandez'i tek ilginç kılan küçük yaşta karıştığı suçlar değil, doğumunda itibaren trajik olaylara maruz kalması.
Cristian Fernandez Fernandez, iki yaşındaki üvey kardeşini öldürmek ve beş yaşındaki kuzenine ise cinsel istismarda bulunmak suçundan yargılandı. Fernandez'i tek ilginç kılan küçük yaşta karıştığı suçlar değil, doğumunda itibaren trajik olaylara maruz kalması.
Jasmine Richardson

                                    Jasmine Richardson annesini, babasını ve küçük kardeşini öldürdüğünde 12 yaşındaydı. Sebebi ise ailesinin 23 yaşındaki erkek arkadaşıyla görüşmesini yasaklamış olmasıydı.

Korkunç eylemini erkek arkadaşıyla beraber gerçekleştiren Richardson hapishanedeki cezasını tamamladı ancak şimdi bir akıl hastanesinde tedavi altında.
Jasmine Richardson Jasmine Richardson annesini, babasını ve küçük kardeşini öldürdüğünde 12 yaşındaydı. Sebebi ise ailesinin 23 yaşındaki erkek arkadaşıyla görüşmesini yasaklamış olmasıydı. Korkunç eylemini erkek arkadaşıyla beraber gerçekleştiren Richardson hapishanedeki cezasını tamamladı ancak şimdi bir akıl hastanesinde tedavi altında.
Japon kız

                                    
	Japon basının adını açıklamadığı kız öğrenci, aynı sınıftan Satomi Mitarai adlı 12 yaşındaki kız arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. Genç kızın, seyrettiği filmlerin etkisi altında kalarak cinayeti işlediği savunuluyor.
Japon kız Japon basının adını açıklamadığı kız öğrenci, aynı sınıftan Satomi Mitarai adlı 12 yaşındaki kız arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. Genç kızın, seyrettiği filmlerin etkisi altında kalarak cinayeti işlediği savunuluyor.
Jon Venables ve Robert Thompson

                                    Jon Venables ve Robert Thompson çocukların bir yetişkinden daha vahşi olabileceklerinin kanıtı. Jon ve Robert 2 yaşındaki James Bulger'ı annesinin bir kaç saniyelik dalgınlığından faydalanıp kaçırdıklarında sadece 10 yaşındaydılar.
Jon Venables ve Robert Thompson Jon Venables ve Robert Thompson çocukların bir yetişkinden daha vahşi olabileceklerinin kanıtı. Jon ve Robert 2 yaşındaki James Bulger'ı annesinin bir kaç saniyelik dalgınlığından faydalanıp kaçırdıklarında sadece 10 yaşındaydılar.
Barry Dale Loukaitis

                                    Barry Dale Loukaitis kovboy kılığında okula gelip matematik sınıfına kurşun yağdırdığında sene 1996'ydı. Ateş ederken "Şimdi metematiğin a.k. işte" diye bağırdığı rivayet ediliyor. Loukatidis'in açtığı ateş sonucu iki sınıf arkadaşı ve matemetik öğretmeni hayatını kaybetti.
Barry Dale Loukaitis Barry Dale Loukaitis kovboy kılığında okula gelip matematik sınıfına kurşun yağdırdığında sene 1996'ydı. Ateş ederken "Şimdi metematiğin a.k. işte" diye bağırdığı rivayet ediliyor. Loukatidis'in açtığı ateş sonucu iki sınıf arkadaşı ve matemetik öğretmeni hayatını kaybetti.

                                    Minik çocuğu dövdüler, işkence ettiler ve öldüğünden emin olduklarında bir tren rayına bıraktılar.<
Minik çocuğu dövdüler, işkence ettiler ve öldüğünden emin olduklarında bir tren rayına bıraktılar.<

                                    Beden eğitimi öğretmeninin genç katilin elindeki silahı boğuşarak almasıyla sona eren trajedi, Amerika'da yaşanan okul katliamlarının başlangıcı sayılıyor. Pearl Jam'in ünlü Jeremy şarkısından da etkilendiği söylenen Barry Dale Loukaitis ömür boyu hapis + 205 sene ile cezalandırıldı.
Beden eğitimi öğretmeninin genç katilin elindeki silahı boğuşarak almasıyla sona eren trajedi, Amerika'da yaşanan okul katliamlarının başlangıcı sayılıyor. Pearl Jam'in ünlü Jeremy şarkısından da etkilendiği söylenen Barry Dale Loukaitis ömür boyu hapis + 205 sene ile cezalandırıldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >