2 yaşındaki çocuğun cesedi inşaat alanında bulundu: Anne tutuklandı

Şanlıurfa
Şanlıurfa

Şanlıurfa'da yaklaşık 1 ay önce ortadan kaybolan 2 yaşındaki Betül M'nin cansız bedeni, inşaat hafriyatlarının arasında gömülü halde bulundu. Küçük kızın annesi olayla ilgili gözaltına alındıktan sonra "canavarca hisle kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde, cesedi bir inşaat hafriyatının dökülü olduğu alanda toprağa gömülü vaziyette bulundu. İki yaşındaki Suriyeli kızın annesi tutuklandı.

Cansız bedenini vatandaşlar buldu

Yenice Mahallesi'nde dün inşaat hafriyatı dökülen alanda bir çocuk cesedi gören vatandaşların ihbarı üzerine polis tarafından topraktan çıkarılan iki yaşındaki Betul M'nin cesediyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, anne Fıteym M. ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kadın gözaltına alındı.

"Canavarca hisle kasten öldürme"

Emniyetteki işlemlerinin ardından ismi öğrenilemeyen kadın şüpheli serbest bırakılırken, anne ise sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Anne Fıteym M. çıkarıldığı mahkemece "canavarca hisle kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Olayı gerçekleştirdiği öne sürülen diğer zanlı baba İsmail M'yi ise arama çalışmaları devam ediyor.

Kafası gövdesinden ayrılmış ve yüzünde de yanık izi bulunduğu belirlenen çocuğun, yaklaşık bir ay önce öldüğü değerlendiriliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >