Adnan Oktar örgütünden ayrılan Ceylan Özgül’den çarpıcı açıklamalar

Ceylan Özgül
Ceylan Özgül

Adnan Oktar yapılanmasından kurtulmayı başaran Ceylan Özgül, Twitter hesabından dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Adnan Oktar'ın en bilinen 'kediciklerinden' Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın yanından ayağında terlik ve pijamalarıyla kaçtığını ifade etmişti.

Türkiye’nin konuştuğu Adnan Oktar örgütüne yönelik operasyona dair Twitter hesabından açıklama yapan Ceylan Özgül şunları kaydetti.

Adnan Oktar’ın yanından terlik ve pijamalarla kaçmıştı

Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın yanından ayağında terlik ve pijamalarıyla kaçtığını söylemişti. Özgül, onun yanında kendisine ilişkin hiçbir kararı kendisinin veremediğini söylemişti.

“Çocuklarınızı bağrınıza basın, yanınızdan, dizinizden ayırmayın”

Özgül, şunları kaydetmişti:

  • "Buradan anne ve babalara sesleniyorum, çocuklarınızı bağrınıza basın, yanınızdan, dizinizden ayırmayın, ne derlerse desinler siz onların çok yakınında, göz mesafesinde durun. Dışarıda, sizler gibi temiz insanların hayal bile edemeyeceği, içinde her türlü maddi, manevi ve bedeni işkencelerin yaşandığı şeytani oluşumlar mevcut. Çocuklarınızın bu yapıların tuzağına düşmesi kolaylıkla mümkün ancak şantajlar, tehditler ve algı operasyonları nedeni ile çıkmaları çok uzun ve zorlu yıllara mal olabilir. Allah nasip etti ve ülkemize yararlı işler yaparak hayatımı geçiriyorum"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >