Aref Ghafouri, 100 araçla cezaevine giden "Çerkez Cengiz"i uğurladı

aref cengiz
aref cengiz

"Çerkez Cengiz" lakaplı Cengiz Şıklaroğlu'nun 10 aylık hapis cezasını yatmak üzere cezaevine giderken yanında ünlü isim Aref Ghafouri'nin de olması dikkat çekti.

Rusya ve Türkiye'de çok sayıda suçtan yargılanan "Çerkez Cengiz" lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını yatmak üzere 100 araçlık konvoyla cezaevine gitti. Yetenek Sizsiniz ile yıldızı parlayan Aref Ghafouri konvoyda objektiflere yansıdı.

Milletvekili seçilmişti

7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Sivas'tan bağımsız milletvekili seçilmesine rağmen hakkındaki suçlamalar nedeniyle milletvekilliği iptal edilen 'Çerkez Cengiz' lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, 100 araçlık konvoy eşliğinde cezaevine gitti.

"Okuyun ve birbirinize sahip çıkın"

Cezaevi önünde basın açıklaması yapan Cengiz Şıklaroğlu, “Biz sokaklarda büyüdük. Fazlasıyla bedel ödedim. 10 aylık bir ceza sürecim var. 10 aydan sonra da daha kuvvetli geri döneceğim. Benim burada söylemek istediğim bu ülkenin mafyaya değil, bilim insanlarına gerçek siyasetçilere gerçek iş adamlarına ihtiyacı var. Kardeşlerimden tek ricam okuyun ve birbirinize sahip çıkın” dedi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >