Beşiktaş'tan sonra Galatarasay da League of Legends takımı kuruyor

E-Spor kulüplerinden Victorious ACE, Galatasaray ile görüşmelere başladığını kamuoyuna bildirdi.

Galatasaray e-Spor sektöründe boy göstermek için çalışmalara başladı. Ülkemizde League of Legends takımları arasına dahil olan ilk takım Beşiktaş olmuştu. Diğer takımların da çalışmalar yürüttüğünü duyduğumuz günlerde ilk atak Galatasaray'dan geldi.

Eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Victorious ACE kulübü, yoluna Galatasaray adıyla devam edecek ve e-spor camiasında sarı kırmızı kulübü temsil edecek.




Açıklama kaldırıldı ama..

                                    Multiplayer sitesinin haberine göre Victorious ACE bu konuyla ilgili önce Facebook sayfasındanaçıklama yapmasına rağmen daha sonra açıklamayı kaldırdı ancak Multiplayer bu açıklamanın ekran görüntüsünü paylaştı.
Açıklama kaldırıldı ama.. Multiplayer sitesinin haberine göre Victorious ACE bu konuyla ilgili önce Facebook sayfasındanaçıklama yapmasına rağmen daha sonra açıklamayı kaldırdı ancak Multiplayer bu açıklamanın ekran görüntüsünü paylaştı.
Team Turquality'i eleyerek çıkış yakalamış bir takım. 

                                    Geçtiğimiz günlerde Team Turquality'i eleyen Victorius Ace ile anlaşma imzalama hazırlığında olan Galatasaray Şampiyonluk Ligi'nde şuanda yükselme liginde oynamakta olan Victorious Ace ile muhteşem bir giriş yakalayacak.
Team Turquality'i eleyerek çıkış yakalamış bir takım. Geçtiğimiz günlerde Team Turquality'i eleyen Victorius Ace ile anlaşma imzalama hazırlığında olan Galatasaray Şampiyonluk Ligi'nde şuanda yükselme liginde oynamakta olan Victorious Ace ile muhteşem bir giriş yakalayacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >