Bekleneni verecek gibi: Samsung Galaxy S8 ilk kez göründü

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8 modeli ile ilgili bugüne kadar onlarca iddia ortaya atıldı. Ancak son sızan görselle cihazın tasarımı net olarak ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S8 haberlere en fazla konu olan telefonlardan. Bugüne kadar birçok iddianın ortaya atıldığı telefonla ilgili şirket sessiz kalmayı tercih etti. Samsung sessiz kalmaya devam ededursun, en son sızan görüntü cihazın tasarımını gözler önüne seriyor.



Cihazın çerçevesiz bir ekranla geleceği biliniyordu. Sızan görselde daha önceki konsept çalışmalarına benzer bir cihaz karşımıza çıkıyor. Kavisli ekranıyla zaten yanlarda çerçevesi bulunmayan cihazın alt ve üst kısmındaki çerçevenin oldukça inceldiği görülüyor. Menü ve fiziksel ana ekran tuşlarının tamamen kaldırılması ile Samsung logosu cihazın en alt kısmında kendine yer bulabiliyor. Cihazın üst kısmında ise fazla bir değişiklik yok.

10 milyon satışın hedeflendiği Samsung Galaxy S8'in gerçek tasarımının bu olacağını kesin olarak söylemek imkansız ancak iddialar doğruysa buna yakın bir tasarım göreceğimizi söyleyebiliriz.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >