Bir acayip cinayet: Önce öptü, sonra silahla vurdu

Adana
Adana

Adana’da meydana gelen olay akıllara durgunluk verecek cinsten. Talip Ç., bir kafeteryada otururken yanına gittiği kaynı İsmet A'yı (50) önce elini sıkıp yanaklarından öptü, sonra aralarında çıkan tartışmada tabancasıyla vurarak öldürdü.

Adana’da emekli polis memuru Talip Ç., alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı kaynını beylik tabancasıyla vurarak öldürdü.

Beylik tabancasıyla vurdu

Olay, dün akşam merkez Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı Güzelyalı Mahallesi’ndeki bir kafeteryada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emekli polis memuru Talip Ç., kendisine borcu olan kaynı İsmet Avcı’dan borcunu ödemesini istedi. Telefonda başlayan tartışma sonrasında kafeteryaya gelen Talip Ç., tokalaşıp yanaklarından öptüğü kaynını beylik tabancasıyla vurdu.

Vurduktan sonra elini bırakmadı

Talip Ç.’nin kaynını vurduktan sonra elini bırakmaması dikkat çekti. Daha sonra Talip Ç. olay yerinden sakin şekilde ayrılırken, paniğe kapılan vatandaşlar çocukları ile koşarak kafeteryayı terk etti. Kimi vatandaşlar da çocuklarıyla birlikte masaların altına girerek kendini korumaya çalıştı. Eniştesi tarafından vurulan İsmet Avcı kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybederken, Talip Ç. yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >