Çorum'da katliam gibi kaza: 5 ölü

Çorum'da meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.
Çorum'da meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.

Çorum'da otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü ile eşi, 2 çocuğu ve kardeşi hayatını kaybetti.

Çorum'un İskilip ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirdi.

  • İrfan Ünlü'nün (40) kullandığı otomobil, İskilip-Çorum karayolunun 14'üncü kilometresinde Mehmet Yücetürk idaresindeki tırla çarpıştı.

Aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti

Kazada otomobil sürücüsü ile araçtaki eşi Ayşegül (37), çocukları Samet (13) ve Mustafa Semih (11) ile sürücünün kardeşi Mustafa Ünlü (20) olay yerinde hayatını kaybetti.

İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkartılan cesetler, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından İskilip Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Nişan töreninden dönüyorlardı

İskilip Kaymakamı Harun Reşit Han da olay yerinde incelemede bulundu. Ünlü ailesinin Kahramanmaraş'ta bir yakınlarının nişan törenine katıldıktan sonra İskilip'e döndükleri öğrenildi.

Kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapalı kalan İskilip-Çorum karayolu, araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >