Dünya şokta! Dünyaca ünlü sanatçı evinde ölü bulundu

Pop müzik dünyasının en ünlü isimlerinden George Michael, 53 yaşında hayatını kaybetti. "Careless Whisper" ve "Last Christmas" gibi birçok ünlü şarkıya imza atan sanatçının ölüm nedeni bilinmiyor.

Ünlü şarkıcı George Michael'ın menajeri, "Büyük bir üzüntü ile açıklıyoruz ki sevgili oğlumuz, kardeşimiz ve arkadaşımız George, evinde huzur içerisinde hayatını kaybetti" açıklamasında bulundu.

Ölüm nedeni bilinmiyor
Oxfordshire'ın Goring kasabasındaki evinde yaşamını yitiren ünlü şarkıcının ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

"Şüpheli bir durum yok"
Polis, ölümünde şüpheli herhangi bir durum olmadığını belirtti.
George Michael kimdir? 
25 Haziran 1963 doğumlu George Michael, dünyada pop müzik tarihindeki en iyi ve en ünlü şarkıcılardan biri olarak gösterilir. İngiliz şarkıcı ve söz yazarı, aynı zamanda eski Wham! grubunun iki üyesinden biridir. Asıl adı Georgios Kyriacos Panayiotou'dur.
George Michael kimdir? 25 Haziran 1963 doğumlu George Michael, dünyada pop müzik tarihindeki en iyi ve en ünlü şarkıcılardan biri olarak gösterilir. İngiliz şarkıcı ve söz yazarı, aynı zamanda eski Wham! grubunun iki üyesinden biridir. Asıl adı Georgios Kyriacos Panayiotou'dur.
"Besteci, söz yazarı ve yorumcu" kimliği
Sanat kariyeri boyunca sayısız rekor ve başarıya imza atan Michael, başta Grammy ve BRIT olmak üzere çok sayıda ödül almıştır. Kariyeri boyunca "Last Christmas", "Faith", "Freedom", "Jesus to a Child", "Father Figure", "Kissing a Fool" ve dünya çapında yedi milyon satan "Careless Whisper" gibi birçok önemli ve ünlü şarkıları yazıp besteleyen şarkıcı aynı zamanda bu şarkıları yorumlar.
"Besteci, söz yazarı ve yorumcu" kimliği Sanat kariyeri boyunca sayısız rekor ve başarıya imza atan Michael, başta Grammy ve BRIT olmak üzere çok sayıda ödül almıştır. Kariyeri boyunca "Last Christmas", "Faith", "Freedom", "Jesus to a Child", "Father Figure", "Kissing a Fool" ve dünya çapında yedi milyon satan "Careless Whisper" gibi birçok önemli ve ünlü şarkıları yazıp besteleyen şarkıcı aynı zamanda bu şarkıları yorumlar.
"Ölmeden Önce Dinlenmesi Gereken 1001 Albüm"
Albümlerinden ikisi "Ölmeden Önce Dinlenmesi Gereken 1001 Albüm" isimli kitapta yer almıştır. Michael'in tüm orijinal albüm çalışmaları İngiltere'de bir numaraya kadar yükselmiş ve tüm şarkıları Top 40'da yer almıştır. Her ne kadar hayranları ve eleştirmenler tarafından hoş karşılanmış olsa da, Cowboys & Angels bu başarıyı yakalayamamıştır.
"Ölmeden Önce Dinlenmesi Gereken 1001 Albüm" Albümlerinden ikisi "Ölmeden Önce Dinlenmesi Gereken 1001 Albüm" isimli kitapta yer almıştır. Michael'in tüm orijinal albüm çalışmaları İngiltere'de bir numaraya kadar yükselmiş ve tüm şarkıları Top 40'da yer almıştır. Her ne kadar hayranları ve eleştirmenler tarafından hoş karşılanmış olsa da, Cowboys & Angels bu başarıyı yakalayamamıştır.
Birçok sanatçıya örnek olmuştur
Justin Timberlake, Roxette, Rick Astley, Enrique Iglesias, Ricky Martin, Ronan Keating, Spice Girls, ve Robbie Williams gibi birçok sanatçıya örnek olmuştur.
Birçok sanatçıya örnek olmuştur Justin Timberlake, Roxette, Rick Astley, Enrique Iglesias, Ricky Martin, Ronan Keating, Spice Girls, ve Robbie Williams gibi birçok sanatçıya örnek olmuştur.
Uyuşturucu sorunu vardı
İngiliz şarkıcının son 10 yılda uyuşturucu sorunu olduğu biliniyordu. George Michael 1998 yılında, Amerika Birleşik Devletleri'nde ahlaka aykırı davranış nedeniyle gözaltına alınmıştı.
Uyuşturucu sorunu vardı İngiliz şarkıcının son 10 yılda uyuşturucu sorunu olduğu biliniyordu. George Michael 1998 yılında, Amerika Birleşik Devletleri'nde ahlaka aykırı davranış nedeniyle gözaltına alınmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >