Ekmeği ısırınca fark etti içinden çıkan şey şoke etti

İzmir'de bugün sıradışı bir olay meydana geldi. Tanınmış bir süpermarketten aldıkları ekmekle akşam yemeğini yemek isteyen çift büyük bir şokla karşılaştı. Ekmekten çıkan çivi diş kırdı.

Edinilen bilgiye göre, herkesi hayrete düşüren olay Bornova ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, marketten eşi Murat Şengülendi ile beraber alışveriş yapan Zuhal Şengülendi (51), daha sonrada evlerinin yolunu tuttu. Akşam yemeği için hazırlayan çift, ardından da masaya oturdu. Çift, yemek yemeye başladığında ise gördüğü manzara karşısında şok oldu.

Ekmeğin içinden çıkan çivi diş kırdı
Ekmeğin içinden çıkan çivi diş kırdı

Ekmekten bir parça ısıran Zuhal Şengülendi, ekmeğin içindeki sert parça nedeniyle dişini kırdı. Acı içerisinde kıvranan talihiz kadın, ekmeğin içinden çıkan 3 santimetrelik çivi ile neye uğradığını şaşırdı.

Mağdur çift olayı yargıya taşıyacaklarını açıkladı.
Mağdur çift olayı yargıya taşıyacaklarını açıkladı.


Olayın şokuna girdilerAkşam yemeği zehir olan çift, şok oldu. Olanları cep telefonuna kaydeden Murat Şengülendi, yaşananlara tepki gösterdi. Zuhal Şengülendi, ardından da bir diş doktoruna giderek olanları anlattı ve haftalarca tedavi oldu. Zuhal Şengülendi ve Murat Şengülendi çifti, ertesi gün süpermarkete giderek olanları anlattı. Market ise iddiaya göre fırından ekmek almayı kesti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >