Ekrem İmamoğlu yeni açıklamasında Erdoğan ve Bahçeli'ye işaret etti

Ekrem İmamoğlu
Ekrem İmamoğlu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, canlı yayında açıklamada bulunarak İstanbul'ın ihtiyaçlarını karşılamak adına hızlıca tüm kurumlarla işbirliği yapmak istediklerini belirtti. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve MHP lideri Bahçeli’nin dün yapmış olduğu açıklamalara işaret etti. İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başlarını derledik.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlere ilişkin açıklama yaptı.

İmamoğlu'nun açıklamasından satır başları şöyle:

"Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam yaptığı açıklamaya katılıyorum. Öncelikle Cumhurbaşkanlığı seçimine dek Türkiye'nin önünde uzun bir süre var. Bu süreç içerisinde demokratik olarak adımlar atacağız ve hizmet vereceğiz. Bahçeli'nin tanımına göre sürece hazır olduğumuzu gösteriyoruz. Sayın Bahçeli'nin demokrasi sürecini destekleyen bu açıklaması için kendilerine teşekkür ediyorum.İstanbul halkına teşekkür ediyorum."

"Günün sonunda aileme teşekkür ederim"

“2018 Haziranı itibariyle bir süreci vardır, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi. İstanbul'ın ihtiyaçlarını karşılamak adına hızlıca tüm kurumlarla işbirliği yapmak istiyoruz. Türkiye'yi, vatandaşımızı düşünerek sükunet ortamı yaratılmak adına, herkesle konuşarak, uzlaşarak bir süreç yönettiğimizi düşünüyorum, bu da beni çok mutlu etmektedir. Bu mutluluğuma katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma, yoldaşlarıma, kadınından erkeğine herkese teşekkür ederim. Günün sonunda aileme teşekkür ederim, hep yanımda oldular. Beylikdüzülü hemşehrilerime teşekkür ederim, her zaman yanımda oldular. Bu süreç artık toparlanmalıdır, toparlanmıştır. İnanıyorum ki, İstanbul'un sonucu olgunlaşmıştır.”

AA İstanbul verilerini güncelledi: Ekrem İmamoğlu önde

Anadolu Ajansı, İstanbul'a dair verileri güncelledi. Buna göre Millet İttifakı'nın desteklediği CHP'li Ekrem İmamoğlu, 48,79 ile rakibi AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'ın önünde görülüyor. Son güncellenen verilerin ışığında Cumhur İttifakı'nın adayı Yıldırım yüzde 48.51 almış bulunuyor.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >