Galaxy S8 Plus görüntüleri ortaya çıktı: Ortalığı kasıp kavuracak

Galaxy S8 ile ilgili bazı detayların belli olmasının ardından S8 Plus konusunda da ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Bugüne kadar Galaxy S8 hakkında birçok detay ve görüntü sızdırıldı ancak S8 Plus ile ilgili her şey bir sır gibi saklanıyordu. Ortaya çıkan görsellerle birlikte onun sırrı da açığa çıkmış oldu.

Dün internete sızdırılan görsellerin Galaxy S8 Plus'a ait render görüntüleri olduğu söyleniyor. Bu görüntülere bakarak Galaxy S8 Plus'ta beklediğimiz özellikleri rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu görüntülere göre S8 Plus'ta çift arka kamera olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Üstelik bu çift kamera S8'e göre daha geniş açılı olacak. Ayrıca görsellere baktığımızda cihazın yan kısımlarının da çok farklı ve güzel olduğunu ifade edebiliriz.



AKILLI ASİSTAN TUŞU
Uzun bir süredir kendi akıllı asistanı üzerinde çalışan Samsung'un bu asistanı aktif edecek özel bir butonu yeni nesil cihazlarına yerleştireceği söylentileri bugünlerde artmış durumda. Ortaya çıkan Render görselleri bu söylentileri doğrular nitelikte. Bixby adlı akıllı asistan için S8 Plus'ta özel bir buton bulunacak. Ayrıca telefonda 3.5 mm'lik bir kulaklık girişi ve USB-C girişi de mevcut olacak.






Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >