İntihar eden adamın cesedini sosyal medyadan canlı yayınladı

Yaşlı adamın cesedini sosyal medyadan canlı yayınladı
Yaşlı adamın cesedini sosyal medyadan canlı yayınladı

Adana'da camdan atlayarak intihar eden yaşlı adamın cesedini sosyal medyadan canlı yayınlayan vatandaş, ''İnsan hayatı bu kadar ucuz mu, arkadaşlarıma anlatıyorum'' dedi.

Adana'da bir yaşlı adamın intiharının ardından olayı duyan İbrahim İnce olay yerine giderek, yaşlı adamın ölü bedenini cep telefonuyla çekip sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptı.

Yaşlı adam kendisini camdan aşağıya attı

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde meydana gelen olayda, psikolojik sorunları nedeniyle bunalımda olan emekli Mehmet Çelik 3. kattaki evinde tek başına otururken camdan aşağı atlayıp intihar etti.

Cep telefonuyla canlı yayın yaptı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Bu arada, intihar olayını duyan İbrahim İnce'de elektrikli bisikletine binip olay yerine geldi.

Polis ve sağlık ekipleri çalışma yaparken İnce, cep telefonunu çıkartıp sosyal medyadan arkadaşlarına canlı yayın yapmaya başladı. İnce bir taraftan da olay yerinde ne olup bittiğini arkadaşlarına anlattı.

İnce bir süre daha canlı yayına devam ettikten sonra basın mensuplarının ne yaptığını sorması üzerine ise, "Kameraya alıyorum Facebook üzerinden arkadaşlara canlı yayın yapıyorum. Bizim karşı apartmanın kapıcısı söyledi 3'ncü kattan biri kendini aşağıya atmış diye. Adresi öğrenip geldim ve burayı çekiyorum canlı yayın yapıyorum. Facebook'ta yayınlıyorum, insan hayatı bu kadar ucuz mu gibisinden anlatıyorum arkadaşlarıma" diye yanıt verdi.

İbrahim İnce daha sonra hiçbir şey olmamış gibi elektrikli bisikletine binip olay yerinden uzaklaştı. Çelik'in cenazesi ise otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >