iPhone 7 en pahalı Apple modeli değil

Apple'in 2007'de çıkardığı ilk telefonu iPhone 2G'nin online alışveriş sitelerinde ne kadara satıldığını duyunca çok şaşıracaksınız.

Akıllı telefon piyasasında 'ilkleri' yaşatan iPhone 2G üretim tarihinden 9 yıl geçti. Eskiyen ürünün çok değerli olduğunu düşünen bazı kullanıcılar 8500 dolar gibi fahiş fiyatlarla telefonu satmaya çalışıyor.


Piyasada nadir bulunmaları değerini artırıyor

                                    Piyasada kaldığı dönemde 6.1 milyon satış rakamına ulaşan iPhone 2G'ler artık “piyasada nadir bulunan cihazlar" listesinde yer alıyor. eBay üzerinden yapılan satışlarda bu eski cihaza 1.000 dolar ile 8.500 dolar arasında değer biçiliyor.
Piyasada nadir bulunmaları değerini artırıyor Piyasada kaldığı dönemde 6.1 milyon satış rakamına ulaşan iPhone 2G'ler artık “piyasada nadir bulunan cihazlar" listesinde yer alıyor. eBay üzerinden yapılan satışlarda bu eski cihaza 1.000 dolar ile 8.500 dolar arasında değer biçiliyor.
Gelecek sene 10.yaşını kutlayacak

                                    Daha 10'uncu yaşını görmeyen iPhone 2G şimdilerde her zamankinden daha pahalıya satılıyor. Gelecek sene 10'uncu yaşını kutlayacak olan iPhone 2G'nin fiyatlarının daha da yükselmesi bekleniyor. Koleksiyonerlerin bu ürüne ilgi göstereceği düşünülüyor.
Gelecek sene 10.yaşını kutlayacak Daha 10'uncu yaşını görmeyen iPhone 2G şimdilerde her zamankinden daha pahalıya satılıyor. Gelecek sene 10'uncu yaşını kutlayacak olan iPhone 2G'nin fiyatlarının daha da yükselmesi bekleniyor. Koleksiyonerlerin bu ürüne ilgi göstereceği düşünülüyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >