iPhone 8'in kamerası devrim gibi yeniliklerle gelecek

iPhone 8'e koyacağı özelliklerle tüm dünyayı sarsmayı hedefleyen Apple, kamera konusunda da muhteşem yeniliklere imza atacak.

iPhone 7 Plus'a çift kamera koyarak görüntü kalitesini yükselten Apple küçük çaplı bir başarıya imza atmıştı. Ancak iPhone 8'in kamerasına koyacağı özelliklerle iPhone 7 Plus'ı unutturmayı planlayan Apple, tüm bomba özelliklerini iPhone 8 için saklıyor.

Apple firmasına yakınlığıyla bilinen ve genelde tahminleri tutan ünlü analist Ming-Chi Kuo, üç farklı iPhone 8 modeli olacağını ve ve bunların en az birinde çift kamera özelliğinin devam edeceğini belirtiyor. iPhone 7 Plus'ta bulunan çift kameraların sadece birinde OIS (optimum görüntü sabitleyici) bulunuyor. iPhone 8'de ise OIS özelliğin her iki kamerada da bulunması ve telefoto lensin geliştirilerek daha kaliteli bir şekilde karşımıza çıkması bekleniyor.

Artırılmış sanal gerçeklik özelliği geliyor
Apple'ın iPhone 8 ile birlikte sanal gerçeklik sektörüne adım atacağı tüm kulislerde konuşuluyor. Eğer iPhone 8'de yukarıda saydığımız özelliklerle birlikte artırılmış sanal gerçeklik özelliği de bulunursa cihaz kamera konusunda gerçekten bir devrim yapmış olur. Bekleyip göreceğiz...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >