İsviçre gazetesinden skandal manşet

blick gazersi
blick gazersi

Kendi aralarında çirkinleşme yarışına giren Avrupa ülkeleri yeni bir skandala daha imza attı. Daha önce Alman Devlet Televizyonu ARD'de açıkça 'Hayır' propagandası yapılmasının ardından, İsviçre'nin Blick gazetesi manşetten tarafını belli etti.

Avrupa ülkeleri, Türkiye'deki referanduma sayılı günler kala çirkin saldırılarına her gün bir yenisini ekliyor. Küstahlığını ve skandal üslubunu her gün artırarak karalama çalışması yürüten Avrupa ülkelerine bugün İsviçre de eklendi.

İsviçre'nin ulusal yayın yapan bulvar Gazetesi Blick, manşetten İsviçre'de yaşayan Türk vatandaşlarına hem Türkçe hem Almanca seslendi.

Blick Gazetesi, “Erdoğan'ın diktatörlüğüne Hayır oyu kullanın" çağrısında “İsviçre'de yaşayan bütün Türkleri 16 Nisanda HAYIR oyu kullanmaya davet ediyoruz." dedi. 150 tirajlı gazetenin online gazetesi günlük 105 milyon kişi tarafından okunuyor.

Türkçe manşet attı, tarafını açıkça belli etti!

İsviçre'nin 'dünyanın en özgür ülkesi' olduğunu öne süren gazete, ülkedeki Türk vatandaşlarına açık bir şekilde, "Burada yaşamak istiyorsanız bizim sizden bazı beklentilerimiz olduğunu unutmayın. 'Hayır' oyu verin!" ifadeleriyle küstahça çağrıda bulundu.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >