Kahraman babadan yürekleri yakan haber: Çocuklarını boğulmaktan kurtarmıştı

Kahraman baba, 2 gün süren yaşam savaşını kaybetti.
Kahraman baba, 2 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Sakarya’da boğulma tehlikesi geçiren çocuklarını kurtarmak için denize giren baba, geçirdiği boğulma tehlikesi sonrası kaldırıldığı hastanede 2 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Kahreden olay 4 Ağustos’ta Sakarya’nın Kocaali ilçesi Beşevler mevkiinde sahilde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Fuat Elik ailesi ile birlikte sahile geldi. Bu esnada Fuat Elik’in çocukları plajda oynarken bir anda gelen dalga ile boğulma tehlikesi geçirdi. Çocuklarını kurtarmak için suya atlayan baba çocuklarını tehlikeden kurtardığı sırada gelen dalgayla birlikte gözden kayboldu.

Fuat Elik
Fuat Elik

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesine ait cankurtaranlar ve vatandaşlar, boğulma tehlikesi geçiren babayı sahile çıkardı. İlk müdahalesi yapılan Fuat Elik, daha sonrasında olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kocaali İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kahraman baba, hayata tutunamadı

Elik, burada yapılan müdahale sonrasında şehir merkezinde bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. 2 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Fuat Elik hayatını kaybetti. Boğulma tehlikesi geçiren çocuklarını kurtarmak isterken kendi canından olan ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Fuat Elik’in cenazesinin Kocaali Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında defnedileceği öğrenildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >