Kediye işkence yapan er kendisini bu sözlerle savundu

arşiv
arşiv

Erzincan orduevi önünde kediyi yumruk ve tekme atarak işkence yapan er T.H gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. İstanbul’da yaşadığı öğrenilen er T.H savcılıktaki ifadesinde kendisini savundu.

Erzincan’da subay orduevinin önünde yakaladığı kediye yumruk ve tekme atarak işkence yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan er T.H, inzibatlar tarafından Erzincan Adliyesi’ne getirilirken zanlının savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı.

Kediye işkence yaptığı görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Türkiye’yi ayağa kaldıran T.H'nin, savcılıktaki ifadesinde hayvanları sevdiğini, kendisinin de hayvan beslediğini söylediği belirtildi.

4 gün önce nişanlısından ayrıldığı için psikolojik durumunun iyi olmadığını iddia eden zanlının, olay günü alkol aldığını ve yaptıklarından pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.

T.H., ifadesinin ardından uyuşturucu kullanıp kullanmadığının tespiti için kan tahlili yapılması amacıyla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Zanlı, hastanedeki işlemlerinin ardından yeniden adliyeye sevk edilecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >