Kilo aldığını sanan adam hayatının şokunu yaşadı

15 kg tümör
15 kg tümör

İzmir'de vücudunda ki şişliği "kilo" zanneden 41 yaşındaki Ahmet Erşahin'in vücudundan yaklaşık 15 kilogram ağırlığında tümör çıkarıldı.

İzmir'de vücudunda ki şişliği kilo zanneden 41 yaşındaki Ahmet Erşahin'in vücudundan 50 santimetre eninde, 50 santimetre boyunda yaklaşık 15 kilogramlık tümör çıkarıldı.

Hastalığı uzun süre tespit edilemeyen Erşahin, son olarak bir hafta önce İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Güney Sekreterliğine bağlı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti.

Hastanedeki ultrason ve tomografi tetkiklerinin ardından Erşahin'in bağırsaklarının arka bölümünde tümoral bir kitle bulunduğu, bu kitlenin karın bölümünde şişmeye neden olduğu anlaşıldı.

Kalbe kan akışını engelleyen kitlenin alınması için acil ameliyat edilen Erşahin'in vücudundan yaklaşık 15 kilogram ağırlığında tümör çıkarıldı.

Riskli bir ameliyat geçirdi

Hastayı başarılı bir ameliyatla tümörden kurtaran İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ahmet Er, hastanın karın bölümünde sert bir şişlik tespit ettiklerini, tetkiklerde karın içinde yağ dokusu kaynaklı kitleyi tespit ettiklerini belirtti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >