Minik Leyla’nın babası trafik kazası geçirdi

Nihat Aydemir trafik kazası geçirdi
Nihat Aydemir trafik kazası geçirdi

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Leyla Aydemir'in babası Nihat Aydemir'e otomobil çarptı. Yaralanan Aydemir: "Hatalı bendim. Kızım aklımdan çıkmıyor. Dalgın bir halde karşıya geçerken kendimi yerde buldum." dedi.

Ağrı’da Ramazan Bayramı'nın 1. günü kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan minik Leyla Aydemir’in babası Nihat Aydemir’e otomobil çarptı.

Nihat Aydemir
Nihat Aydemir

Edinilen bilgiye göre kaza, Kağızman Caddesi’nde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Aydemir, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Leyla Aydemir
Leyla Aydemir

Yaralı Nihat Aydemir sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Ağrı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavisi yapılan Aydemir’in durumunun iyi olduğu öğrenildi. Aydemir: "Hatalı bendim. Yol, çalışma nedeniyle tek şeride düşürülmüş. Kızım aklımdan çıkmıyor. Dalgın bir halde karşıya geçerken kendimi yerde buldum. Ağrılarım var ama durumum iyi" açıklamasında bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >